zpejcel Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ahoj vsem, pro Ty, ktere to zajima - 23.6.2007 (sobota) v 9.30 ve Varšavě se koná "celopolský slet" polské obdoby chronomagu (Klub Miłośników Zegarów i Zegarków) vice info na : http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewforum.php?f=75 Ja se tam s nejvetsi pravdepodobnosti objevim.
dubraro Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Přesně. Do Varšavy je to pro nás kurevsky daleko.
Honza49 Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Tak jak do Prahy, ale po blbějších silnicích. To odbočování vlevo a semafory na 4 proudových cestách může vymyslet jenom Polák. (Nejsem xenofobní, jsem cca z poloviny taky Polák)
zpejcel Posted March 9, 2007 Author Report Posted March 9, 2007 Tak jak do Prahy, ale po blbějších silnicích. To odbočování vlevo a semafory na 4 proudových cestách může vymyslet jenom Polák. (Nejsem xenofobní, jsem cca z poloviny taky Polák) JJ ... souhlas Z Ostravy je to do Warszawy to same jako do Prahy - co se tyce cest, tak to neni zas tak spatne, myslim, ze to je rozhodne prujezdnejsi nez nase slavna D1 :-) Presto, ze ty krizovatky na "dalnici" muze vymyslet fakt jenom velice inteligentni clovek Na druhou stranu jsem v zivote nebyl v prehlednejsim meste nez je Warszawa - na kazde krizovace maji znacku s oznacenim ulic - dostali za to dokonce nejake evropske oceneni. Oproti Praze je Warszawa zlata :-)
Recommended Posts