sharz Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ulysse Nardin Moonstruck info / foto: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 To mi nekdo ukazat, tak mu reknu, ze to je fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 UN mám docela rád,ale tohle mi přijde jako vod kolotočářů.A na cenu se radši ptát nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ještě nedávno byly v ČR na výstavě. Psal jsem k tomu tiskovku. Jako většina těchto komplikovaných UN, i tyhle jsou hodinky pro hračičky. Možná to z fotek tak nevypadá, ale rozhodně je to kus solidní hodinařiny! Měl jsem je v ruce i na ruce a musím před nimi smeknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 jj verim ze je to slusnej kousek i strojove, ale obal tomu bohuzel moc nenasvedcuje, moc barevny a neni nic lepsiho nez obycejne uchyceni reminku na stezejce, tady mas zase voser v tom, ze si muzes koupit bud reminek UN nebo UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Tak tohle bude opravdová paráda,kterou oceníme přímo v ruce.To zpracování bude super a jsem naprosto přesvědčenej,že nikoho ani nenapadne že patřej do nějaký kolotočářský famílie.Hodinky-bomba a stejná bude i cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 jasne,jak pise Jakubisko,neco jinyho je realita a neco jinyho je fotka,nerikam,ze mit je na ruce,nemluvil bych jinak,strojovna bude mazec,o tom zadna.Stalo se mi,ze jsem se do neceho zakoukal podle fotkek,v realu pak prislo zklamani,a naopak...ale tady me to z fotek proste neoslovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 tak tohle mi k UN teda taky vůbec nesedí:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se