vikko Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Nazdar tak ja som zdedil takéto Primky po dedovi, možno som to s preklápacou sponou trocha prehnal ale mne sa to páči. Púzdro majú zachovalé leskne sa ale nakoľko som elektrikár a nie fotograf tak to tam až tak pekne vidno nieje. Nové sklíčko plus remeň a spona. Je to môj prvý príspevok tak budťe prosím zhovievavý.
People Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 (upraveno) nech odpociva v pokoji. hodinky pekne. Upraveno 1. února 2013 uživatelem People
vikko Odesláno 1. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Dedko žije on ich nazval dedičstvo.
odjinud Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Důstojné dědictví, neboj se to, synu (vnuku), nosit. Ta spona je sice lehce nadstandard, ale dle mě ok, něco jako vztah k tvému dědu. Je to hodné kousku, co ti děd odkázal. Nelze žít jen z dědictví, sám musíš něco přidat...spona je tudíž na místě.
bandicoot Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Ty jsou krasny. Ty jsem mel, uzasny hodinky.
villain83 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 ta spona vubec neni prehnana,lepsi,nez je nosit na hnusnym vorvanym remenu,takhle to ma bejt,spravnej pristup...
vikko Odesláno 1. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Dik moc mám ešte zopár zachovalých kúskov budem sa snažiťich dať doporiadku.
Georgeisin Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Ty jsou moc pěkný, tohle byly moje první Primky co jsem koupil, před nějakými 6-7 léty jsem je nosil do práce snad půl roku. Všichni mi je záviděli . Pak jsem je střelil, teď trochu lituji... Opatruj je jako oko v hlavě jestli je to rodinné stříbro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se