mechano Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 Copak asi udělají ty kanóny při střelbě s hodinkama? To je celkem v pohodě, jen jsou vžycky trochu vyděšený...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 Co třeba držet to druhou rukou BTW na škole jsem chvíli závodně střílel, mamka kdysi dááávno dávala závodně malorážku, tchán je myslivec, má doma celej arzenál a za barákem přírodní střelnici včetně pohyblivých terčů (nemyslím tím hnědočechy kradoucí jahody/brambory), ale nějak jsem ty kvéry dávno pustil z hlavy a střlel spíše z laufu motorky... ovšem pěkná pistolka je pěkná pistolka, o tom žádná Dnes už bych taky raději střílel z laufu motorky, nějak mi na ni ale pořád nezbývaj chechtáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 Nestřílím nějak se mi to rozleželo v hlavě. Modrou jsem získal za tunelování padákem, poté co mi praskla řidička. U přezkumu to lampasům mozek nebral, proč k těm paragánům nechci. Vžyť je to sen každýho pořádnýho chlapa. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 Copak asi udělají ty kanóny při střelbě s hodinkama? Kinetiky od Seika dobijou kondenzátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2007 No, pěkný pistolky máte, jen co je pravda, ale na celodenní nošení preferuji něco drobet skladnějšího, takže klasiku. Omlouvám se za sníženou kvalitu fotografie, je to focený mobilem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 No, pěkný pistolky máte, jen co je pravda, ale na celodenní nošení preferuji něco drobet skladnějšího, takže klasiku. Omlouvám se za sníženou kvalitu fotografie, je to focený mobilem.... Ale to my přece taky........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 No, pěkný pistolky máte, jen co je pravda, ale na celodenní nošení preferuji něco drobet skladnějšího, takže klasiku. Omlouvám se za sníženou kvalitu fotografie, je to focený mobilem.... Ale to my přece taky........ ... když jsem byl naposledy u tebe, viděl jsem na zdi diplom (střelba z perkusních zbraní, či co to bylo), ale nějak se to zamluvilo a já se pak zapomněl zeptat Neznáš Frantu Storma (Štorma) z kultovních Master´s Hammer? Byl to jejich zpěvák, když ještě koncertovali. Vytváří vlastní sady písma, učí na VŠ a baví se střílením z krásných perkusních zbraní... Drobná ukázka toho, čím se dnes živí a v čem je (podle všeho) velmi dobrý: http://www.stormtype.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 No, pěkný pistolky máte, jen co je pravda, ale na celodenní nošení preferuji něco drobet skladnějšího, takže klasiku. Omlouvám se za sníženou kvalitu fotografie, je to focený mobilem.... Ale to my přece taky........ ... když jsem byl naposledy u tebe, viděl jsem na zdi diplom (střelba z perkusních zbraní, či co to bylo), ale nějak se to zamluvilo a já se pak zapomněl zeptat Neznáš Frantu Storma (Štorma) z kultovních Master´s Hammer? Byl to jejich zpěvák, když ještě koncertovali. Vytváří vlastní sady písma, učí na VŠ a baví se střílením z krásných perkusních zbraní... Drobná ukázka toho, čím se dnes živí a v čem je (podle všeho) velmi dobrý:http://www.stormtype.com/ :lol: Franta Štorm..jako diplomku dělal Satanskou bibli..písmák bezkonkurenční, ostatní aktivity mě ale vždy trochu rozesmály. Jestli ho znáš, tak ho pozdravuj. Od školy jsem ho neviděl.. pacholka :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 No, pěkný pistolky máte, jen co je pravda, ale na celodenní nošení preferuji něco drobet skladnějšího, takže klasiku. Omlouvám se za sníženou kvalitu fotografie, je to focený mobilem.... Ale to my přece taky........ ... když jsem byl naposledy u tebe, viděl jsem na zdi diplom (střelba z perkusních zbraní, či co to bylo), ale nějak se to zamluvilo a já se pak zapomněl zeptat Neznáš Frantu Storma (Štorma) z kultovních Master´s Hammer? Byl to jejich zpěvák, když ještě koncertovali. Vytváří vlastní sady písma, učí na VŠ a baví se střílením z krásných perkusních zbraní... Drobná ukázka toho, čím se dnes živí a v čem je (podle všeho) velmi dobrý:http://www.stormtype.com/ No, já ho neznám, ale to bude tím že jsme asi věkově jinde. Třeba před 25 lety jsem snad nevynechal skoro žádnou akci, to bych ho nepřehlédl, ale to on možná místo blbého střílení tahal kačera, ale teď........... Co se v mládí naučíš, ve stáří holt jako když utne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Ale to my přece taky........ ... když jsem byl naposledy u tebe, viděl jsem na zdi diplom (střelba z perkusních zbraní, či co to bylo), ale nějak se to zamluvilo a já se pak zapomněl zeptat Neznáš Frantu Storma (Štorma) z kultovních Master´s Hammer? Byl to jejich zpěvák, když ještě koncertovali. Vytváří vlastní sady písma, učí na VŠ a baví se střílením z krásných perkusních zbraní... Drobná ukázka toho, čím se dnes živí a v čem je (podle všeho) velmi dobrý:http://www.stormtype.com/ :lol: Franta Štorm..jako diplomku dělal Satanskou bibli..písmák bezkonkurenční, ostatní aktivity mě ale vždy trochu rozesmály. Jestli ho znáš, tak ho pozdravuj. Od školy jsem ho neviděl.. pacholka :lol: Neznám, ale i dnes si Master´s Hammer rád poslechnu. Nostalgiéééééé!!! V daném ranku byly texty naprosto bezkonkurenční. A grafické zpracování obalů (jeho práce) vpravdě excelentní (na tu dobu a podmínky). Člověk je to bezesporu zajímavý a moc rád bych si s ním dal někde pivko či panáka. Mile mě překvapuješ. V docela dost věcech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Co se clovek nedozvi na foru o hodinkach:) Master´s Hammer znam, kdysi jsem mel desku Kaviar Kavalier, kde snad puvodni 2 clenove hrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 To Rimsy jak se Ti líbí vyladěná STI co jsem Ti poslal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Myslis ty na foru? Jsou super. Sakra, ja si k narozkam chci kupovat jen hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Myslis ty na foru? Jsou super. Sakra, ja si k narozkam chci kupovat jen hodinky... Pro upřesnění : ty na foru, k narozeninám Ti je teprve koupím . Musíš ale uznat, že to už nemá od jemné hodinařiny daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Co se clovek nedozvi na foru o hodinkach:) Master´s Hammer znam, kdysi jsem mel desku Kaviar Kavalier, kde snad puvodni 2 clenove hrali. Necrocock tam hrál. O druhém členu MH nevím. Ale mám dojem, že to byla skupina o dvou lidech a ten druhý (Marcel) v MH nikdy nehrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Myslis ty na foru? Jsou super. Sakra, ja si k narozkam chci kupovat jen hodinky... Pro upřesnění : ty na foru, k narozeninám Ti je teprve koupím . Musíš ale uznat, že to už nemá od jemné hodinařiny daleko. No teda, ty jsi ale hodnej strejda, doufam ze cena nebude moc vysoka ) Je to presna mechanika, presne vyladena, to jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Co se clovek nedozvi na foru o hodinkach:) Master´s Hammer znam, kdysi jsem mel desku Kaviar Kavalier, kde snad puvodni 2 clenove hrali. Necrocock tam hrál. O druhém členu MH nevím. Ale mám dojem, že to byla skupina o dvou lidech a ten druhý (Marcel) v MH nikdy nehrál... Mas asi pravdu, ale nekde jsem ted na netu cetl ze jim nekdo vypomahal na klavesy, ale je to salam banan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Co se clovek nedozvi na foru o hodinkach:) Master´s Hammer znam, kdysi jsem mel desku Kaviar Kavalier, kde snad puvodni 2 clenove hrali. Necrocock tam hrál. O druhém členu MH nevím. Ale mám dojem, že to byla skupina o dvou lidech a ten druhý (Marcel) v MH nikdy nehrál... Mas asi pravdu, ale nekde jsem ted na netu cetl ze jim nekdo vypomahal na klavesy, ale je to salam banan. Na klávesy hrál v MH Vlasta Voral. Vypadal jako Hitler Ale je to fuk, to je pravda. CDčka doma mám, tak si je dnes pustím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 U Tebe jsem předpokládal něco stylovějšího ! Bude Ti stačit jedna rána, jen přesně zamířit, ale jen proboha nevypustit nového džina z láhve, respektive z Mausolea Koukám že můj nick tu leží několika lidem docela v žaludku a když už proti němu nemohou bojovat osobně, neodpustí si aspoň více či méně hloupoučké narážky na fóru. BTW Walther PPK je jedna z nejstylovějších pistolí které znám, protože se vyrábí ve víceméně nezměněné podobě od roku 1931 (ten můj konkrétně je z roku 1959). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 4 mechano ČZ 50 mám doma taky, ve dřevě, na ČZ 27 jsem se zatím nedostal, ale jsou tuze pěkné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.