Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada

cody: To je docela dobrý nápad :) Státní rozpočet by to asi docela pozvedlo. Já osobně bych potřeboval lehký kulomet a nějakou útočnou pušku + bedýnku ručních granátů... :) Určitě by se tam něco našlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak dalece je těžké udělat si zbrojní pas? Uvažuji o tom už asi 5 let a když jsem se teď nedávno díval na web nějakého "školitele", který nabízel své služby, tak to vypadalo, že to už není vůbec snadné a navíc že to záleží hodně na štěstí a na tom, jak se zkušební komisař vyspí.

Není to tak hrozný, zbroják má kolem sebe trochu bublinu nedostupnosti (proč asi ?), ale je to zhruba stejně náročné jako řidičák.

Testy se musíš naučit perfektně, a pokud nejsi slepý tak nastřílíš.

Doporučuji, pokud jsi nedržel zbraň, připlatit si za proškolení zacházení se zbraní a chování na střelnici. (nejlépe tam kde budeš skládat zkoušky)

Odkaz ke komentáři

a kdyby ses nekdy chtel pridat, az si pujdeme s Olouskem prasknout... i to by slo... :)

Díky moc za nabídku, na střelnici jsem ještě nebyl. Naposledy jsem střílel tak před 35 lety na vojně, ale na hraní mám krásný revolver s dlouhou hlavní, kalibr 4, docela přesně to střílí, ale díky malé ráži jen na malou vzdálenost. A pak mám malou kladkovou kuši, která střílí šipky a ocelové kuličky. Ale ani jedním se asi, až se z Chronomagu zblázním, nezastřelím, ale ona mě včas zabije manželka, tak se mi zdá, že už po mě jde.

Odkaz ke komentáři

ja sebou obvykle taham nekolik revolveru a na strelnici se da ledacos pujcit... obvykle Čestlice u Průhonic... :)

Tak to třeba někdy vyjde (kdybys třeba neměl s kým jet), nakonec se, možná, uvidíme ve čtvrtek na srazu, tak prohodíme slovíčko. Zatím díky, pavča.

Odkaz ke komentáři

Jak dalece je těžké udělat si zbrojní pas? Uvažuji o tom už asi 5 let a když jsem se teď nedávno díval na web nějakého "školitele", který nabízel své služby, tak to vypadalo, že to už není vůbec snadné a navíc že to záleží hodně na štěstí a na tom, jak se zkušební komisař vyspí.

Zrovna ve čtvrtek jsem dělal zkoušky.

Před měsícem jsem si zašel na střelnici, přihlásil jsem se na konkrétní termín zkoušek a za 339 Kč jsem si koupil studijní materiály. Naučil jsem se, přišel jsem ve čtvrtek na střelnici, proběhlo asi dvou nebo tříhodinové školení, potom písemné testy, ústní zkouška a střelba. Brzy odpoledne jsem měl uděláno, zašel jsem si k doktorce pro lékařské potvrzení a hned v pondělí jsem podal žádost o ZP a povolení k nákupu zbraně. Ke konci června bych měl mít vše v kapse.

Pokud byste se někdo hlásil na nějaký příští termín zkoušek, nabízím studijní materiály, už je nepotřebuju.

Odkaz ke komentáři

Jak to na střelnicích chodí? Když tam někdo přivede nováčka, tak mu asi těžko může nechat vystřelit, že...

PS: kibi, bezva kosmonaut...už sem ho někde viděl... :thumbsup_anim:

PPS: humorná příhoda...kluci z julisky mě, asi abych je neotravoval, jednou dali do ruky tu jejich pětibojařskou vzduchovku a já střílel (10 metrů?) na terčíky. Hele,vono to fakt není žádná sranda, jedním z největších úspěchů byla trefená lampička nad terčíkem :withstupid:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

kibi: Všichni se tváří, jak kdyby s tebou jít střílet nechtěli :) To já bych klidně šel, akorát je to už skoro rok, co jsem naposledy držel v ruce pušku nebo pistoli a podle toho by to asi vypadalo :D

Odkaz ke komentáři

Tak to bych se šel rád alespoň podívat :), zbraně ty já můžu ... A podle zájemců by se tim zopakovala sestava z gatu posílená o alessia, u kterýho mě trochu zamrzelo, že na sraz nepřišel :crying_anim: ...

Jinak když se řekne Kibi na střelnici, tak si představim s cénu s Melem gibsonem ve smrtonosný zbrani, jak vystřílí do terče smajlíka :) na bůh ví kolik metrů...

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...