rubus32 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Méně je opravdu někdy více: viz ukázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Ma za lucikem u prostrednicku z obou stran "packu" integrovanou do luciku - neprekazi a vubec o ni nevis:-) Revolver na obranu doporucuju zkusit Ruger KSX321, alespon u me je to favorit a moc se mi libi. Nekdy si ho planuju poridit, nekdy...Mel jsem moznost zkusit .357 (poradna pecka na tak kratkou hlaven) a v 9 Luger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Ma za lucikem u prostrednicku z obou stran "packu" integrovanou do luciku - neprekazi a vubec o ni nevis:-) Tak to ho diskvalifikuje, na USPčku jsem se stím hrozně pral, potřebuju něco s normálním tlačítkem. A ikdyž by to asi šlo nacvičit, tak stejně byych asi nedokázal vlastnit zbraň o které si hned od začátku myslím, že se mi bude špatně ovládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Tak jsem trošku pátral po revolverech a našel jsem, co by se mi líbilo: Ruger Security Six .357 Magnum 4" Ani nevypadá disproporčně, na to žemá jen 4" hlaveň. Otázkou je: dá se sehnat v ČR? Je 4" revolver vhodnější na nošení než třeba takový Colt 1911? EDIT: Tak jsem zjistil, že se prý vyráběl jen do roku 88, takže smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Čistě laicky: revolver, hlavně v klasickém střihu má problém s bicím ústrojím. Prostě trčí a zavazí. navíc válec je fakt válec a i ta sebetlustší pistole je tenší než jakýkoliv revolver. Možná vyjma nějaké .22-kyna druhou stranu - 1911 má ve "full" váhu asi kilo. To moc na nošení není. možná nějaká "semi". Já se na nošení koukal na brodskou raminu. Šikovná hračička.A nebo PP - PPK, ověřená historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Čistě laicky: revolver, hlavně v klasickém střihu má problém s bicím ústrojím. Prostě trčí a zavazí. navíc válec je fakt válec a i ta sebetlustší pistole je tenší než jakýkoliv revolver. Možná vyjma nějaké .22-ky na druhou stranu - 1911 má ve "full" váhu asi kilo. To moc na nošení není. možná nějaká "semi". Já se na nošení koukal na brodskou raminu. Šikovná hračička. A nebo PP - PPK, ověřená historie. Tak dělá se třeba Colt Commander, který je z lehké slitiny "Colt-alloy" a váží skoro to samé co Glock 19 + je díky 1 řadovému zásobníku placatá, otázkou je jak moc bude .45 ACP s krátkou hlavní kopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 problem s miridly - to jsem slysel casto... tenhle revolver uz na strileni moc nebude, je moc lehkej na tu razi... ale vypada skvele! Však je taky zamýšlen na nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Tak dělá se třeba Colt Commander, který je z lehké slitiny "Colt-alloy" a váží skoro to samé co Glock 19 + je díky 1 řadovému zásobníku placatá, otázkou je jak moc bude .45 ACP s krátkou hlavní kopat. Já teda nemám nějak extra moc nastřílený, ale .45 mi přijde lepší do ruky, než třeba 9mm. Ta kope víc ( osobní názor) .45 je taková.. měkčí. Ale je to asi zbraň od zbraně jiné. Commander velikost u 1911 je asi dobrej kompromis, pod různýma názvama je dělá většina výrobců této legendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Já teda nemám nějak extra moc nastřílený, ale .45 mi přijde lepší do ruky, než třeba 9mm. Ta kope víc ( osobní názor) .45 je taková.. měkčí. Ale je to asi zbraň od zbraně jiné. Commander velikost u 1911 je asi dobrej kompromis, pod různýma názvama je dělá většina výrobců této legendy. No většina lidí tvrdí, že ten zpětnej ráz je u .45 ACP takový plynulý a ne prudký. Ale hlavně se budu držet rady: "kup si to, čím se trefíš". Protože k čemu mi bude zbraň, která se sice vejde do kapsy, ale netrefím z ní nic? Vím že když jsem střílel z Rugeru LCP .380 ACP tak jsem se horko těžko trefoval do okrajů papíru s namalovanou siluetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Dnes jsem odpanil Ruger LCR. Je to malý a lehký (nabitý váží 458g) DAO revolver na 5 ran v ráži .38 Special. Na sebeobranu ideální zbraň, blbovzdorná, malá, lehká, výkonná... Na obrázku je 25 ran, černé zálepky jsou 20ran na 10m mířenka, béžové 5ran na 25m mířenka. Střílel jsem s tím poprvé a je to úplně nová zbraň (mířenku jsem zkoušel jen abych si ověřil jak jsou na tom mířidla, je vidět že to lítá trochu nahoru). Naprosto pohodlně zvladatelná zbraň i jednou rukou, bezproblémové nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Ruger KRH 444 Hlaveň 4.20", váha 1200g a ráže vhodná na lov medvědů a jiné velké zvěře. Je těžší jak 1911, hůř se schová bo je tlustší, ale moc se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Hmm, dobrý. kilo dvacet. Přinejhorším protivníka utlučeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Hmm, dobrý. kilo dvacet. Přinejhorším protivníka utlučeš. Zase ta ráže skoro garantuje, že i když se trefím jen jednou ze šesti... Ale je to blbina, v zásadě je to ještě horší než ta 1911, kterou mi na nošení spousta lidí vymlouvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Zase ta ráže skoro garantuje, že i když se trefím jen jednou ze šesti... Ale je to blbina, v zásadě je to ještě horší než ta 1911, kterou mi na nošení spousta lidí vymlouvá. ty budes nosit zbran, tado? mozna je na case zvazit prodlouzeni docasneho exilu na trvalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Ruger KRH 444 Hlaveň 4.20", váha 1200g a ráže vhodná na lov medvědů a jiné velké zvěře. Je těžší jak 1911, hůř se schová bo je tlustší, ale moc se mi líbí. na skryté nošení ideální ... asi jak budík na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 ty budes nosit zbran, tado? mozna je na case zvazit prodlouzeni docasneho exilu na trvalo... Jo, odstěhuj se do Anglie, tam je strašně bezpečno, tak bezpečno, že ti ani neprodaj příborovej nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 tak takato zidovka, alebo baby eagle sa uz par rokov skryva v mojom sejfe. foto prebrane z webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Peter2: A v jaký ráži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Tádo, ty brďo... ty mi připomínáš mě, když jsem zjistil, že holky mají prsa - taky jsem si musel na každý šáhnout a hned jsem se do nich zamiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Jo, odstěhuj se do Anglie, tam je strašně bezpečno, tak bezpečno, že ti ani neprodaj příborovej nůž diky za tip, budu o tom uvazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.