Harwey Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 presne netusim, ale budu to 60's Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 vikendova zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 vikendova zmenaSkvele su! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 vikendova zmena Dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 ZODIAC SEA WOLF cca 1970's, rychloběžný kalibr 88 s quicksetem a hackingem hodinky jsou "ve stavu", opravdu málo nošené, pouzdro i tah mají ostré hrany a na ruce (soudek má průměr 39mm bez korunky, signovaný tah je na můj hnát jentaktak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Tak to je opravdu nádhera, hodinky Zodiac můžu v jakékoli podobě.... jejich SST strojky jsou výborné a serie sea wolf, super sea wolf je perfektní. 3lo by víc fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Tak to je opravdu nádhera, hodinky Zodiac můžu v jakékoli podobě.... jejich SST strojky jsou výborné a serie sea wolf, super sea wolf je perfektní. 3lo by víc fotek? přiznám se, že jsem z nich měl taky VELKOU RADOST, když jsem je před časem koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Starý Zodiac divery se mi taky moc líbí...hlavně super sea wolf mám v hledáčkuCo to máš za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 (upraveno) Starý Zodiac divery se mi taky moc líbí...hlavně super sea wolf mám v hledáčkuCo to máš za rok? nevím přesně, ale tipuju to na max. polovinu 70.let ty hodinky by mohly být vlastně můj ročník, takže jsem jim odpustil i to soudek pouzdro, který obecně moc nemusím, i speedy mark IV jsem kvůli soudku prodal, ale ty byly mladší Upraveno 11. listopadu 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 přiznám se, že jsem z nich měl taky VELKOU RADOST, když jsem je před časem koupil P1070362.JPG P1070363.JPG P1070364.JPGpřidám se ke gratulaci, jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Krásná sada ´´malý potápěč´´ :-Dto chci pod stromeček...https://www.ebay.de/itm/Scubapro-500-Militare-Norvegese/263316905930?hash=item3d4ee91fca:g:7lkAAOSwYwJaB9oP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 6309 japan nalada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 V takovém deštivém dni do práce jedině s potápkami SHOM( (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 V takovém deštivém dni do práce jedině s potápkami SHOM( (-:Nádherná klasika.. Seamastery do deště ;-)Mě by se včera při cestě z práce spíš hodil kulich na hodinky ... letos první lyžovačka v autě ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Včera na Sázavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Ja jsem si udelal radost a tak mam dva kousky do vyberu vintage potapek mamuti velikosti zatim jsou na ceste, uz se na ne ale tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Potom napis co je v tych Elves za masinku vnutri:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Já bych si tipl nějaký levný strojek, nejspíš kolíčkový. EB, Baumgartner apod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 (upraveno) Jestli google nekecá, měl by to být Cupillard 233-66. Upraveno 13. ledna 2018 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 (upraveno) Jak pise Malda - co jsem nasel k tehle znacce a ke znacce Elvia, coz by mela byt sesterska znacka, tak to vsechno byly strojky Cupillard resp FE....kolickovy krok na styl EB jsem nevidel ze by pouzivali. Proste nemela by to byt brakova znacka. Takze v tech bude nejspis Cupillard, je pravda,ze ta tachmotericka luneta moc nedava smysl s mimovterinovkou, ale neni uplne nepouzitelna ani takhle. Paradoxne v tech Bulerech je Ronda-Matic 1239-21 nebo Baumagartner 158/31, coz jestli dobre chapu, prave jsou kolickove, i kdyz rubinovane kroky, i kdyz by to meli byt lepe udelane hodinky Upraveno 13. ledna 2018 uživatelem MarosRy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se