lorch Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Mam dotaz,1.) viete niekto, ci a kde do tych storocnych polbicich hodin co su na mojom obrazku hore sa da zohnat krokove kolo,pripadne kotva.Ake su ceny takych suc.2.) Aku maju hodnotuDiky. Krokový kolo seženeš za pade a kotvu za stopade, přijed si vybrat.
Jiří9 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Ahoj Kdysi jsem od něj bral ložiska. Mám jeho vizitku. Web je www.restaurovanihodin.cz/ .Fungoval ještě loni, ale když to teďko skouším nemůžu se na něj přihlásit hlásí to chybu(jestli ho nezrušil)ale když zadáš do vyhledávače jeho jméno a bydliště určitě na něj najdeš kontakt.A mimo jiné mi nabízel případnou výrobu hodinových kol proto jsem o něm psal.Jirka Promiň, kde je něco o Zdeňkovi? (starý kámoš)
hodinar 1953 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 To krokove kolo v hodinach ma uplne spicky vydrate(kratsie) ja som ho uz po niekom opravoval.Hodiny idu len to uz nieje co ma byt!Ak sa da zohnat original nove ,mam zaujem.Nic neviem o nich ani znacku..Kotvu netreba,tu som zabrusil bude stacit!Kde je ta adresa ,na www.restaurovanihodin.cz/ mi nic nenaslo.Ako ma byt koniec tej adresy?Za cz ma byt este "/ "?Tak to je tu napisane.Diky Cav.
hodinar 1953 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 To krokove kolo v hodinach ma uplne spicky vydrate(kratsie) ja som ho uz po niekom opravoval.Hodiny idu len to uz nieje co ma byt!Ak sa da zohnat original nove ,mam zaujem.Nic neviem o nich ani znacku..Kotvu netreba,tu som zabrusil bude stacit!Kde je ta adresa ,na www.restaurovanihodin.cz/ mi nic nenaslo.Ako ma byt koniec tej adresy?Za cz ma byt este "/ "?Tak to je tu napisane.Diky Cav.Co pero na chod ,da sa aj to zohnat?Tu cenu tych hodin neviete neaku strelit?
mechano Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Ahoj Kdysi jsem od něj bral ložiska. Mám jeho vizitku. Web je www.restaurovanihodin.cz/ .Fungoval ještě loni, ale když to teďko skouším nemůžu se na něj přihlásit hlásí to chybu(jestli ho nezrušil)ale když zadáš do vyhledávače jeho jméno a bydliště určitě na něj najdeš kontakt.A mimo jiné mi nabízel případnou výrobu hodinových kol proto jsem o něm psal.JirkaDík. Kontakty na něj mám, jen mě zajímalo, co je kde na netu.
mechano Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Nic neviem o nich ani znacku.Promiň hodináři, na té fotce od tebe jsou hodiny s vyraženou značkou "Kienzle" na zadní plotně.
hodinar 1953 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Teraz ked som to pisal ,tak som nemal stroj vonku.Myslel som ,ze ak stroj niekto z vas pozna,lebo take ma,nieco mi poradi kde sa daju zohnat.Na tom restaurovanihodin.cz/ nic nieje.Mozete dat dobru adresu?Cav
Jiří9 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Jak už jsem psal víše. Odkaz přestal fungovat.(loni bez problémů) Když zadáš do vyhledávače (seznam,google) jeho jméno a bydliště najdeš i kontakty. Jde o to jestli to náhodou nezabalil Jirka Teraz ked som to pisal ,tak som nemal stroj vonku.Myslel som ,ze ak stroj niekto z vas pozna,lebo take ma,nieco mi poradi kde sa daju zohnat.Na tom restaurovanihodin.cz/ nic nieje.Mozete dat dobru adresu?Cav
hodinar 1953 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Lenze ja neviem o nom nic,ziadne udaje ,som tu par dni ,nesedim na fore cely den,mozes mi tie udaje poslat na SZ.diky Cav
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se