Rssa Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Chtel bych se vas zeptat, jake mate zkusenosti s polskym Allegrem?? Jde mi hlavne o to, zda zaslou ten registracni kod v pohode nebo delaji caviky, pripadne chcou zaplatit za to?? A podle vasich zkusenosti, jestli polsti prodavajici zasilaji do zahranici, pripadne na kolik by to tak vyslo (postovne, dobirkovne mezinarodne)..proste vse co by se mi hodilo. Objevil jsem tam docela solidni hodinky, ktere u nas na aukru nejsou...Diky moc za ochotu
dubraro Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Zkušenosti dobré. Registrační kód mi poslali bez řečí poštou do Česka. Žádný poplatek navíc nebyl. S ochotou Poláků posílat do zahraničí nemám zkušenosti, mám to do Polska blízko, tak si nechávám zboží poslat POSTE RESTANTE na poštu do nejbližšího polského města. Vyjde mne to levněji než mezinárodní poštovné. Poštovné v Polsku je zhruba stejně drahé jako u nás, možná i levnější. Polská pošta je důstojná, spolehlivá a rychlá instituce, s naší poštou těžko srovnatelná. S Poláky se v naprosté většině dá velice dobře domluvit.
zpejcel Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Zkušenosti dobré. Registrační kód mi poslali bez řečí poštou do Česka. Žádný poplatek navíc nebyl. S ochotou Poláků posílat do zahraničí nemám zkušenosti, mám to do Polska blízko, tak si nechávám zboží poslat POSTE RESTANTE na poštu do nejbližšího polského města. Vyjde mne to levněji než mezinárodní poštovné. Poštovné v Polsku je zhruba stejně drahé jako u nás, možná i levnější. Polská pošta je důstojná, spolehlivá a rychlá instituce, s naší poštou těžko srovnatelná. S Poláky se v naprosté většině dá velice dobře domluvit. Mam stejne zkusenosti s Allegrem / registracni kod prisel bez problemu postou a relativne rychle - postovne resim podobnym zpusobem = necham si to poslat nejakemu znamemu v PL a ten mi to doveze nebo si to vyzvednu Co se tyka posty - pouzivam pouze kuryrni sluzbu "Pocztex" (to same co u nas EMS) http://www.pocztex.pl/ - obdivuji, jak zvladaji ty obrovske vzdalenosti pres cele polsko bez jedineho problemu
Karlos Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Pro obchodování na Allegro.pl stačí registrace z našeho Aukro.cz. Obě aukce jsou propojené. Dvakrát jsem tam nakupoval, poštovné za odeslání hodinek k nám bylo docela velký. Ale všechno přišlo rychle a v pohodě. Peníze do Polska jsem posílal v obálce, taky v pohodě.
Rssa Posted March 9, 2007 Author Report Posted March 9, 2007 diky za odpovedi, jeste bych se zeptal Karlose, jak velka byla ta cena, aspon odhadem (v stovkach nebo tisicich )
Karlos Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Poprvé to bylo 35,- Zl, u té druhé zásilky už nevím. U větší ceny hodinek se to ztratí, ale u něčeho levného je to znát.
Recommended Posts