jankoxxx Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 gratulujem, ale je tu prilis vela kecov a malo fotiek sup sem s nimi
skalis Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Krasne hodinky! Tohle je kousek, ktery by u mne mohl fungovat jako jediny univerzalni kus.
algy Odesláno 12. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Otravoval a otravoval a otravoval.A já umim otravovat. Pokud to takhle zůstane, nechám to nejspíš tak, proč přicházet o reddot?
Micey Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Samozřejmě že to tak nech, kromě toho, že by na tebe servisák stejně koukal jak na exota že si chceš nechat regulovat hodinky (s rezervou) v COSC, by ti je kvůli tomu ani neotvíral. A je to fakt fuk.
Daemonultimate Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Pokud to takhle zůstane, nechám to nejspíš tak, proč přicházet o reddot? má větší hodnotu než pár vteřin denně.A to je oč tu běží.
ZdenekS Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Pokud to takhle zůstane, nechám to nejspíš tak, proč přicházet o reddot? Souhlas. Ještě vydrž určitě si nějak sednou. A pak hledej polohu na odložení, určitě je nějaké nejpomalejší nobo možná i do mínusu a pak se to krásně zkoriguje. U mých POček jsem byl také nesvůj když mi jako nové dělaly +2s/den. Ale pak si sedly a dělají teď asi +0,5s/den a -0,5s přes noc. Také jsem po nich koukal, ale pozdě, už mám troje podobné Omegy. Takže jsou ve výhledu, ale v pořadí někde vzadu. Jinak dodatečně gratulace k super hodinkám se super strojkem. Jsou asi fakt nejuniverzálnější hodinky, z Omegy určitě.
algy Odesláno 14. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2013 gratulujem, ale je tu prilis vela kecov a malo fotiek sup sem s nimi aspoň jedna rozklepaná ruční FOTKA
pavča Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 (upraveno) "Ty "první" jsou Omega Aqua Terra mide size blue dial." - jo tak přesně po těch pasu, třeba se jich jednou dočkám !!!!!!! No jo, jenže ona barva "mide size blue" se dělá pouze v pidivelikosti hodinek 39 mm, takže nic pro mě, já jdu do 41,5 mm (i to není mnoho), takže AŤ ŽIJE TEAK GREY!!!!! Viděl jsem je v reálu a jsou naprosto kouzelné. Upraveno 21. února 2013 uživatelem pavča
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se