brasil Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 žádám tímto všechny co mají zájem přidat názor, aby se vyjádřili k hodinkám jacques lemans 1-1116G a kdyžtak mi doporučili jiný model v ceně kolem 5000kč, ikdyž koukám, že když tu někdo nemá omegy a neshání hodinky tak za 25000 a výše, tak se tady moc nechytá Díky
31682 Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 S tím nechytáním nemáš pravdu. Někdo ty prachy má a udělá si radost, někdo je má, ale připadá mu zbytečné za hodinky tolik platit, někdo je jednoduše nemá a tak koupí na co má. Každopádně je tu partička se zájmem o mechanické hodinky a nikdo se ti nevysměje kvůli starým Primkám za 200 Kč. Aniž bych to více zkoumal, domnívám se, že se jedná o hodinky se strojkem quartz. Jestli je to pravda, tak od mnovace je zde odpověď http://forum.chronomag.info/viewtopic.php?id=581, která by tě měla částečně uspokojit. Budeš-li chtít v této cenové hladině mechanické hodinky, koukni do diskuse Ruské hodinky. Dobrý poměr cena a výkon.
šarik Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Měly by to být tyhle: Myslím, že bys měl přemýšlet raději zrovna o mechanice. Na automatická Lemansky zkus orientačně mrknout sem: http://www.mujobchod.atlas.cz/shop/categor...rh740&id_cat=25
PanzerBear Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Ty Lemansky vypadaji fakt fobre, libi se mi Belfast. Neni to na svycary nejak levny ? Neznam tu znacku, neni to jen nejakej podvrh ?
brasil Odesláno 3. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2006 oni prej maj skoro všechny montáže v rakousku a navíc nejsou členy nějakýho dalšího spolčení, ale jinak firma swiss
MiDDDla Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Nebudem se tady znovu dohadovat jestli jsou lemansky ze stodoly, ale kolegove maji pravdu... Bud ruska vyroba nebo si vyber ty lemansky v mechanice... taky tam maj krasny modely a s cenou se taky vejdes. Ja jsem tu zacinal pred vanoci se stropem 5 tisic a vyborne mi tu poradili... Nerekl bych ze si tu bez omeg neskrtnes...
šarik Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Kdybys uvažoval o některých Lemanskách v mechanice, tak ti předkládám k úvaze jednu věc. V tvojí uvažované cenové relaci jsou strojky japonské. Měl jsem dvoje japonce a bylo to, co se týče přesnosti čiré zoufalství. Pokud by ti nevadil chod +/- autobus, tak je můžeš vzít. Jen bych nechtěl, aby tvoje první mechanické hodinky ti přivodily zklamání. Z těchto důvodů jsem si vzal stodolovky Lemans se strojkem ETA v sice vyšší cenové relaci, ale po seřízení 27. prosince mi zatím udělali odchylku pouhých -6 vteřin.
aCIDfire Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Tyhle jsou pěkný,taky jsme o nich uvažoval.
brasil Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Koukám že každej doporučuje automaty...Já bych to ale fakt nechtěl hnát nad těch 5000, je mi 18 a mým zásluhám to ještě neodpovídá
šarik Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 To ti nikdo nenutí vzít něco nad 5000,-. Mechaniku budeš mít i za ty peníze.
MiDDDla Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Hele mě je devatenáct. Nedej na prvni dojem... mrkni se sem na www.azwatch.cz tady najdes spoustu krasnych mevhanickych hodinek, at uz automatu nebo klasickych natahu... do 5000kč se určitě vejdeš
aCIDfire Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 ..tak tak,kup ňáký pěkný Aviatory do 5k pro začátek a určitě budeš spokojenej a neprohloupíš. Automaty Lemmansy swiss made můžou následovat za první zásluhy:) Radši bych vzal aviatory než quartzový Lemmansy. Já jsem si pořídil Aviatory IV (pravda za víc >5k), ale teď už jiný než mechanický hodinky nekupuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se