Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

ak by mal niekto zaujem o kupu hodiniek Certina v predajni Klenoty v Lamači v Bratislave (nakupne centrum tesco) maju vypredaj. Link na predajnu: http://www.klenotyau...a/galeria-lamac Na všetko maju 50% zlavu. Vsetky su sice Quartz, ale maju tam aj jedny automaty. Prikladam velky obrazok, aby sa dali hodinky lahsie identifikovat, aj ked je to fotene len s iPhonom a nie je to moc kvalitne.

Maju tam aj hodinky inych znaciek, vsetko su Quartz, videl som len jedny HugoBoss a jedny TH automaty. Znacky: Adidas / Burberry / Diesel / DKNY / D&G / Ed Hardy / Emporio Armani / Fossil / Gucci / Hugo Boss / Chronotech / Lacoste / Louis Erard / Michael Kors / Movado / Tommy Hilfiger / Zodiac.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

A ty cenovky ve výloze maj bejt jako už po slevě?:-o

Jestli ano, tak je to klasická obchodnická pseudosleva, protože co jsem na to tak letmo mrknul, za tuhle cenu ty hodinky seženeš úplně kdekoli, nejspíš i levněji.

Odesláno (upraveno)

Tak nevím, co si o tom myslet...

Psal jsem jim, že bych měl zájem o jeden konkrétní model a odpověděli, že vůbec hodinky Certina nemají.

- NH Certiny nemáme vobec. Klenoty Aurum

----- Original Message -----
From:
To:
Sent:
Sunday, February 10, 2013 7:29 PM
Subject:
Re: Re: Certina DS Podium GMT

Dobrý den, nemáte tento konkrétní model, nebo Certiny vůbec?

Jaromír Gaja

---------- Původní zpráva ----------

Od: LAMAČ <
>

Datum: 10. 2. 2013

Předmět: Re: Certina DS Podium GMT

Dobrý deň Vám prajem, NH Certina v predajni nemáme. Klenoty Aurum
----- Original Message -----
From:
To:
Sent:
Sunday, February 10, 2013 11:17 AM
Subject:
Certina DS Podium GMT

Dobrý den, mám zájem koupit tyto hodinky:

CERTINA DS PODIUM BIG SIZE GMT C001.639.11.057.00

Můžete mi prosím sdělit, za jakou cenu by se u vás daly koupit?

Děkuji

Upraveno uživatelem mireg
Odesláno

Sorry chlapci, bol som tam este v januari. Kym som sa dostal k tomu, aby som to sem zavesil, uz to aj ukoncili. No bol som sa tam este opytat. Oni to len presunuli do inych pobociek. Priamo v Lamaci zostala vo vypredaji jedna znacka. Ostatne presunuli hlavne do Presova, a zopar aj do inych pobociek. Skuste teda ten Presov.

Mali tam fakt vela Certin (ako vidno na obrazku) a urcite to nevypredali za tyzden, takze niekde sa urcite najdu. :-) Keby som medzicasom nepresedlal na "vyssie" znacky, urcite by som si nejake kupil. Preto som sa chcel podelit aj s vami o tuto informaciu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...