час
 Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Jágzemáš, rád bych se poptal, jak je to s renovacemi u Eltonu - či u jiných subjektů. Mám několik celkem hezkých kusů PRIM, které by však chtěly nějak vyčistit, pročež bych je mohl potom hezky zpeněžit. Jde však o to, zda se mi vůbec renovace vyplatí... Ve většině případů by se jednalo o vyčištění strojku, výměna sklíček, vyčištění zašlých částí... Na kolik tak zhruba takováto procedura příjde? Vzhledem k tomu, že některé z PRIMek nemají asi vyšší cenu než pár stovek, je diskutabilní, zda by se mi vyplatilo vrazit do nich dalších pár stokorun... Děkuji předem za radu!
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 "Vyplatí" se ti to jedině v případě, že si je necháš do sbírky. Pokud si je nechceš nechat tak je prodej nebo vyměn jak jsou.
popshop2007 Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 urcite sa to "vyplati" tomu, kto ti to bude "renovovat"...skus sa opytat niekde za hranicami Ciech a Moravy co by ti povedali na renovaciu PRIMiek...mozno by si aj na celo niektori klopkali :-)
NIGHTinGALE Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Klopkali To je libozvučné A moje sestřenka z Košic, co mi právě čte přes rameno, se mě ptá, co to jsou Primky btw - Před pár týdny přiletěla od své nejlepší kamarádky ze Švýcarska a dovezla si dámské Brequet, co dostala jako dárek. A vůbec je nenosí. Nemám je dát do rubriky "prodám" ???
vor Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Jak vypadá tady tato domácí renovace. A co jsi na tom všechno dělal, vyjma dýnka? Nejsou ty indexy moc do zelena?
час
 Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda...
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda... Měl sis je nechat... Za rok bys je prodal o 50% dráž (a takový úrok ti žádná banka nedá
babaq Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda... Měl sis je nechat... Za rok bys je prodal o 50% dráž (a takový úrok ti žádná banka nedá Dost odvážné tvrzení. Taky by je třeba za rok neprodal ani za poštovné...
31682 Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Dost odvážné tvrzení. Taky by je třeba za rok neprodal ani za poštovné... Souhlas. Už to začíná být znát, zájem opadá.
час
 Odesláno 12. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Takže to asi bylo spíš tim, že se našlo nějaké trdlo, které za ně dalo tolik....... ?
babaq Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Takže to asi bylo spíš tim, že se našlo nějaké trdlo, které za ně dalo tolik....... ? Nebo třeba sběratel, kterému tento kousek chyběl ve sbírce, nemusí to být hned trdlo :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se