Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jágzemáš,

rád bych se poptal, jak je to s renovacemi u Eltonu - či u jiných subjektů.

Mám několik celkem hezkých kusů PRIM, které by však chtěly nějak vyčistit, pročež bych je mohl potom hezky zpeněžit.

Jde však o to, zda se mi vůbec renovace vyplatí...

Ve většině případů by se jednalo o vyčištění strojku, výměna sklíček, vyčištění zašlých částí...

Na kolik tak zhruba takováto procedura příjde?

Vzhledem k tomu, že některé z PRIMek nemají asi vyšší cenu než pár stovek, je diskutabilní, zda by se mi vyplatilo vrazit do nich dalších pár stokorun...

Děkuji předem za radu!

Odesláno

Klopkali :) To je libozvučné :)

A moje sestřenka z Košic, co mi právě čte přes rameno, se mě ptá, co to jsou Primky :D

btw - Před pár týdny přiletěla od své nejlepší kamarádky ze Švýcarska a dovezla si dámské Brequet, co dostala jako dárek. A vůbec je nenosí. Nemám je dát do rubriky "prodám" ??? ;)

Odesláno
Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda... :)

Měl sis je nechat... Za rok bys je prodal o 50% dráž (a takový úrok ti žádná banka nedá ;)

Odesláno
Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda... :)

Měl sis je nechat... Za rok bys je prodal o 50% dráž (a takový úrok ti žádná banka nedá ;)

Dost odvážné tvrzení. Taky by je třeba za rok neprodal ani za poštovné...

Odesláno
Takže to asi bylo spíš tim, že se našlo nějaké trdlo, které za ně dalo tolik....... ?

Nebo třeba sběratel, kterému tento kousek chyběl ve sbírce, nemusí to být hned trdlo :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...