Sedlin Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 (upraveno) jedno z mých prvních témat (ne-li úplně první) bylo klasicky ve vlákně Poraďte s koupí vlákno o koupi hodinek pro přítelku.Tímto zde děkuji všem, kteří mé počáteční neuvážené a mladické (chápej ve vztahu k hodinkám) hledání korigovali, především tedy členům, kteří se zde k mému dotazu vyjadřovali. Zlehka a nenápadně, tak nenápadně jak jen to "citliví" muži umějí, jsem sondoval, co by se tak líbilo. Má citlivost se projevila okamžitou reakcí:"Ať tě ani nenapadne mi na vánoce kupovat zbytečně drahé hodinky (neznalí rozumějte, zbytečně drahé = více než 500,-), stačí, že ses zblaznil ty, mě do toho netahej!"Každopádně vybíral jsem "dámské" hodinky podle toho jaké se líbily mě = to sm.dělo průserem. Takže jsem kajícně usoudil, že členové, kteří mi radili, bodu snad mít lepší odhad.Nakonec v kombinaci výše zmíněného a s tím, co mi řekla moja, jsem vybral tyto. Osobně se mi z těch ofiko fotek příliš nelíbily a tudíž jsem měl v gaťách, jestli se budou líbit jí. Nakonec to byl úspěch, hodinky se, a to dnes můžu říct zcela jistě, líbí stále.A proto toto téma přídávám. Aby ti, co shánějí něco pro své přítelkyně, mohli zkouknout rozdíly mezi ofiko fotkami na webu a uživatelskými fotkami zachycené kompaktem a měli alespoň částečnou inspiraci, co se může jejich přítulkyním líbit. To je za mě!A za přítelkyni: Cituji. Ona: "Když se na chronomagu předháníte, kdo ma jaký nový, proč nepřidáš jako nový přírustek i ty moje?" Já: "Klidně to udělám, ale řekni mi, jaký jsou, jak se ti nosí, ať tam mám, co napsat." její odpověď: "Jsou boží!" Zde přikládám nějaké uživatelské foto, pro mou přítelkyni božích hodinek, které od té doby z ruky v podstatě nesundala a stále mi říká, jak se jí líbí a že jsou skvělé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tech. popis:strojek: quartz (jaký přesně jsem nenašel) s funkcí EOLmateriál pozdra, tahu, atp.: 316L kombinace lesku a "matu"?WR: 100mSklo: safírLuneta: otočná proti směru chodu ruček s 60-ti pozicemiKorunka: ne šroubovací :-(cifr: perleťový Co mě se moc nelíbí a přítelkyni je jedno, že vteřinka si po celém obvodu nesedne ani na jeden index (no možná na dva, když budu milosrdný) Upraveno 11. února 2013 uživatelem Sedlinarkrage
Chobot Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 (upraveno) Ten perleťovej cifr. vypadá skvěle. Já mam opačnou zkušenost. Když sem si vybíral své první hodinky, tak se mi moc líbily na ofic. fotce a pak sem dostal vnuknutí zkusit nagůglit jak vypadají na ruce a hned mě touha po nich přešla. Fotky jsou hrozně zrádné. EDIT: Samozřejmě gratuluji ke správné volbě. :-) Upraveno 11. února 2013 uživatelem Chobot
bandicoot Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Tyhle akorát v chronu jsem dal před lety manželce.Dneska na nich bohužel není vidět co bylo lesklé a co broušené. A krom jedné výměny baterky šlapou jak "hodinky" i přes nešetrné zacházení.A taky byly důvod, proč jsem se zaregistoval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se