vor Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Zdravím členy, koupil jsem tyto hodinky. Můžete mi napsat, co je to za hodinky? Vím , že Glashutte vyrábělo hodinky pro nějaký zásilkový dům v Německu za komančů, pod značkou Meister Anker, a to i Prim s.p. ? Nebo je to skládačka? A co to číslo 30 na šestce? Mohl by někdo také napsat, jaká je historie Ancre?Díky za odpovědi.
Rimsy Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Pamatuju si, ze jsem prosil tetu, aby mi za komancu koupila hodinky, co jsem videl v Quelle, byla to presne firma Meister Anker. Byly to automaty s kovovym tahem a staly 20DM. Nakonec z nakupu seslo:)
safi Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Nebyly to vyráběné Primky pro export na základě objednávky německých obchodních řetězců?
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Nevím, ale docela by se mi hodily
mechano Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tak co pánové? Nikdo nic? Ale jo, ale už se to tu probíralo. Jsou to Primky vyrobené pro export. Žádná montáž, prostě se to tak dělalo a dělá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se