Skipi Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Ahojte, pomůžete mi někdo s bližší identifikací těchto hodinek? Je to po dědovi, stáří 70.léta. Swiss made strojek 23 kamenů, vodotěsnost 20 ATM (což mě docela překvapilo), vypouklé minerální sklíčko. Na dýnku je jen napsáno Super waterproof 20 ATM, antimagnetic, Swiss made, Stainless steel. Docela se mi líbí, možná bych je i nosil. Troufá si někdo odhadnout cenu? Abych věděl, jestli to má význam nechat je zrenovovat. Na Googlu a Ebayi jsem je nanašel, firma asi už neexistuje nebo ji pohltil někdo větší. Nevím, jestli se mi podaří vložit obrázek, tak tady je kdyžtak odkaz: Těším se na vaše reakce, snad se někdo najde, kdo by je mohl znát.
farářskej Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Nějaká jiná fotka by nebyla, prosím pěkně? Takhle to blejsknout proti světlu není zrovna nejlepší...
mechano Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Ahojte, pomůžete mi někdo s bližší identifikací těchto hodinek? Je to po dědovi, stáří 70.léta. Swiss made strojek 23 kamenů, vodotěsnost 20 ATM (což mě docela překvapilo), vypouklé minerální sklíčko. Na dýnku je jen napsáno Super waterproof 20 ATM, antimagnetic, Swiss made, Stainless steel. Docela se mi líbí, možná bych je i nosil. Troufá si někdo odhadnout cenu? Abych věděl, jestli to má význam nechat je zrenovovat. Na Googlu a Ebayi jsem je nanašel, firma asi už neexistuje nebo ji pohltil někdo větší. Nevím, jestli se mi podaří vložit obrázek, tak tady je kdyžtak odkaz: http://xs.to/xs.php?h=xs313&d=07106&f=001a.jpg Těším se na vaše reakce, snad se někdo najde, kdo by je mohl znát. Ty hodinky jsou zřejmě s kolíčkovým krokem, opravdu velmi levné provedení. Takže pokud se nepletu, nemá cenu je renovovat. Promiň jestli ti beru iluzi.
Skipi Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Nějaká jiná fotka by nebyla, prosím pěkně? Takhle to blejsknout proti světlu není zrovna nejlepší... Vložil jsem ještě jednu fotku. Snad je trošku lepší. Já jsem na makro docela lama
Skipi Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Ty hodinky jsou zřejmě s kolíčkovým krokem, opravdu velmi levné provedení. Takže pokud se nepletu, nemá cenu je renovovat. Promiň jestli ti beru iluzi. Iluze mě nebereš, neboj Asi bych je stejně nenosil, mají jen 35 mm.
Guest Kamil Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 to Skipi> Trochu jsem ti pomohl s těmi obrázky. Podívej se, jak na to. Když necháš načíst obrázek, pak zkopíruješ řádek, který ukazuju, odstraníš z něj začátek a konec, tak aby odkaz začínal a končil: . A máš ho tam!
Viktor Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 to Skipi> Trochu jsem ti pomohl s těmi obrázky. Podívej se, jak na to. Když necháš načíst obrázek, pak zkopíruješ řádek, který ukazuju, odstraníš z něj začátek a konec, tak aby odkaz začínal a končil: ........ A máš ho tam! http://xs413.xs.to/xs413/07100/001ClipBoard-2.jpg Dokonce můžeš nechat řádek s odkazem jak je, funguje to i bez odmazání začátku a konce .
Guest Kamil Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Tak to musím zkusit. Jestli to funguje, proč já blb se celou dobu zdržuju s umazáváním?
Skipi Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Díky Kamile (a Viktore) . Já jen nevím, proč mi zatraceně nefunguje to klasické vkládání obrázků. Vše dělám podle pravidel, velikost, rozlišení... a ne a ne se načíst. Zkusil jsem to i v Exploreru a taky nic... je to holt marné Tak aspoň že funguje tenhle způsob
Recommended Posts