Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahojte, pomůžete mi někdo s bližší identifikací těchto hodinek? Je to po dědovi, stáří 70.léta. Swiss made strojek 23 kamenů, vodotěsnost 20 ATM (což mě docela překvapilo), vypouklé minerální sklíčko. Na dýnku je jen napsáno Super waterproof 20 ATM, antimagnetic, Swiss made, Stainless steel.

Docela se mi líbí, možná bych je i nosil. Troufá si někdo odhadnout cenu? Abych věděl, jestli to má význam nechat je zrenovovat.

Na Googlu a Ebayi jsem je nanašel, firma asi už neexistuje nebo ji pohltil někdo větší.

Nevím, jestli se mi podaří vložit obrázek, tak tady je kdyžtak odkaz:

001a.jpg

Fero01.jpg

Těším se na vaše reakce, snad se někdo najde, kdo by je mohl znát.

Posted
Ahojte, pomůžete mi někdo s bližší identifikací těchto hodinek? Je to po dědovi, stáří 70.léta. Swiss made strojek 23 kamenů, vodotěsnost 20 ATM (což mě docela překvapilo), vypouklé minerální sklíčko. Na dýnku je jen napsáno Super waterproof 20 ATM, antimagnetic, Swiss made, Stainless steel.

Docela se mi líbí, možná bych je i nosil. Troufá si někdo odhadnout cenu? Abych věděl, jestli to má význam nechat je zrenovovat.

Na Googlu a Ebayi jsem je nanašel, firma asi už neexistuje nebo ji pohltil někdo větší.

Nevím, jestli se mi podaří vložit obrázek, tak tady je kdyžtak odkaz:

http://xs.to/xs.php?h=xs313&d=07106&f=001a.jpg

Těším se na vaše reakce, snad se někdo najde, kdo by je mohl znát.

Ty hodinky jsou zřejmě s kolíčkovým krokem, opravdu velmi levné provedení. Takže pokud se nepletu, nemá cenu je renovovat. Promiň jestli ti beru iluzi.

Posted
Nějaká jiná fotka by nebyla, prosím pěkně? Takhle to blejsknout proti světlu není zrovna nejlepší...

Vložil jsem ještě jednu fotku. Snad je trošku lepší. Já jsem na makro docela lama :(

Posted
Ty hodinky jsou zřejmě s kolíčkovým krokem, opravdu velmi levné provedení. Takže pokud se nepletu, nemá cenu je renovovat. Promiň jestli ti beru iluzi.

Iluze mě nebereš, neboj :) Asi bych je stejně nenosil, mají jen 35 mm.

Guest Kamil
Posted

to Skipi>

Trochu jsem ti pomohl s těmi obrázky. Podívej se, jak na to. Když necháš načíst obrázek, pak zkopíruješ řádek, který ukazuju, odstraníš z něj začátek a konec, tak aby odkaz začínal a končil: . A máš ho tam! :)

001ClipBoard-2.jpg

Posted
to Skipi>

Trochu jsem ti pomohl s těmi obrázky. Podívej se, jak na to. Když necháš načíst obrázek, pak zkopíruješ řádek, který ukazuju, odstraníš z něj začátek a konec, tak aby odkaz začínal a končil: ........ A máš ho tam! :)

http://xs413.xs.to/xs413/07100/001ClipBoard-2.jpg

Dokonce můžeš nechat řádek s odkazem jak je, funguje to i bez odmazání začátku a konce :).

Guest Kamil
Posted

Tak to musím zkusit. Jestli to funguje, proč já blb se celou dobu zdržuju s umazáváním?

001aClipBoard-1.jpg

Posted

Díky Kamile (a Viktore) :). Já jen nevím, proč mi zatraceně nefunguje to klasické vkládání obrázků. Vše dělám podle pravidel, velikost, rozlišení... a ne a ne se načíst. Zkusil jsem to i v Exploreru a taky nic... je to holt marné :) Tak aspoň že funguje tenhle způsob