Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevyznám se... Rád bych, abych v budoucnu zamezil takto stupidním vláknům, někde sehnal nějakou příručku nebo tak něco.

Může se jednat o kalibr 55, 57 nebo 66... A co je to za model?

Děkuji za pochopení a vysvětlení... :D

Odesláno

Díky Pale, ten přehled samozřejmě znám, šlo mi spíš o to, jak poznat jednotlivé modely podle pouzder a jiných znaků.

A díky za ostatní info. Má tedy tento model nějaké jméno???

Odesláno

Ty jsi je už hodil na Aukro? :( Škoda jich, velká škoda :(

Vidím, že kupuješ modely Bburago autíček. Mám jich doma cca. 30 (různá měřítka) a všechny zcela nové v originálních krabičkách. Nechceš vyměnit ty Primky za nějaký model (či dva)?

Odesláno
Díky Pale, ten přehled samozřejmě znám, šlo mi spíš o to, jak poznat jednotlivé modely podle pouzder a jiných znaků.

A díky za ostatní info. Má tedy tento model nějaké jméno???

Kalibr ti nejlépe určí údaj o počtu kamenů. 17 kamenů bez datového okénka = kal. 66 only. (Zpočátku jsem měl na to takový tahák, dnes už to nepotřebuji :))

Odesláno

ROFL LMFAO!!! Takhle jsem se už dlouho nezasmál!!! To víte, no, vychválit můžu, prodat musim... Nebo tak nějak. ;)

NG - pokud se neprodají, jsem samozřejmě ochoten Ti je přenechat - buď za $$$ nebo za ty BBuraga - ale záleží na tom, co máš. Sbírám spíš oldtimery, a taky ne nějak fanaticky. :) EDIT: Tak mě napadlo, že taky můžeš přihodit na aukru... ;)

Petr_S - díky, přesně to jsem pochopil na základě "kalibrovníku" na prim.cz :)

Návštěvník tolja
Odesláno

2 časovščik:Jsem rád,že jsem Tě Horstem neurazil,a že to bereš s humorem.To víš,člověk se rád pobaví na cizí účet :P

2 Lord:Když on asi neví za kolik =D

Odesláno
ROFL LMFAO!!! Takhle jsem se už dlouho nezasmál!!! To víte, no, vychválit můžu, prodat musim... Nebo tak nějak. ;)

NG - pokud se neprodají, jsem samozřejmě ochoten Ti je přenechat - buď za $$$ nebo za ty BBuraga - ale záleží na tom, co máš. Sbírám spíš oldtimery, a taky ne nějak fanaticky. :) EDIT: Tak mě napadlo, že taky můžeš přihodit na aukru... ;)

Petr_S - díky, přesně to jsem pochopil na základě "kalibrovníku" na prim.cz :)

Když ti dám dvoje Bburaga oldtimer, které jsou v TOP stavu, tak já ušetřím peníze a ty rozšíříš sbírku (v obchodě bys za ta autíčka dal určitě více, než za kolik prodáš ty Primky).

Vyděláme oba, ne?

Odesláno
Jo, velmi rád. Ale...:

1) Už jsem spustil aukci...

2) Jaká autíčka máš? Sbírám len v mierke 1/24

PS: V tý aukci už přihodil nějakej pošuk... :(

Aukci smázni, to není problém, jen ti propadnou ty cca. 2 koruny, které jsi investoval do inzerátu.

A kdyby se někdo náhodou ptal, proč jsi ji smazal, tak řekni, že ti hodinky sežral pes :D

Ale neboj, nikdo se ptát nebude. Aukci ukončit můžeš.

Měřítko 1:24? O.K.

Můžeš mít: Renault Alpine A110 1600S (modrý, 1971), Citroen CV15 (černý, 1938), Porsche 356B Coupé (modré, 1961), Porsche 356B Cabrio (1961), Jaguar XK120 Roadster (vínový, 1948).

Vše je zcela nové (i krabičky). A dám ti dva kousky za jedny Primky.

Nebo Mercedes Benz SSK (červený) v měřítku 1:18. Ten by byl ale jen jeden. Kus za kus.

Dál je to na tobě ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...