zpejcel Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Poradite nekdo nejake pekne damske automaty do 20.000 Kc ? Musi byt zlacene dekuji
grga_pitic Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 sel bych do Hamiltonu - nejsou to auomaty, ale jsou vkusne a s hvezdicovym pruhledem na cifernuku na kalibr.... cena od 13 do 19 K
zpejcel Posted March 10, 2007 Author Report Posted March 10, 2007 sel bych do Hamiltonu - nejsou to auomaty, ale jsou vkusne a s hvezdicovym pruhledem na cifernuku na kalibr.... cena od 13 do 19 K ty jsou zajimave, ale mely by to byt zaroven spolecenske hodinky
grga_pitic Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Eterna, co jiného ode mne také čekat 1935 povyzuji za jedny z nejkrasnejsich hodinek pro zenu...
Luk Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Pravda nejsou pozlacené ale zlaté a cena také není 20000,- ale 70000,-. Co by pro svou ženu zpejcel neudělal že? Grgo jak vypadají tvé Eterny? máš foto?
grga_pitic Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-)))
Luk Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš
grga_pitic Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš udelam zitra - stejne musim nafotit ty nove hamiltony a poslu ti ty eterny do mailu :-))
Luk Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš udelam zitra - stejne musim nafotit ty nove hamiltony a poslu ti ty eterny do mailu :-)) Díky, navěky zůstanu tvým dlužníkem.
Guest Snow Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš udelam zitra - stejne musim nafotit ty nove hamiltony a poslu ti ty eterny do mailu :-)) Eterny bych prosil sem ať to nemusím hledat, pokorný služebník :cool:
zpejcel Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Pravda nejsou pozlacené ale zlaté a cena také není 20000,- ale 70000,-. Co by pro svou ženu zpejcel neudělal že? Grgo jak vypadají tvé Eterny? máš foto? Castecne mas pravdu, ale momentalne jsou jine priority, nez hodinky za 70k - na tohle mame jeste cas
cigi Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 zpejcel - zkus oris pointer date, al musím říct, že ty eterny jsou taky fajnový
zpejcel Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 zpejcel - zkus oris pointer date, al musím říct, že ty eterny jsou taky fajnový na ty ORIS pointer date jsem koukal ... mam je v merku - skoda ze Long prodaval stribrnou verzi / nikoliv zlatou
Recommended Posts