zpejcel Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Poradite nekdo nejake pekne damske automaty do 20.000 Kc ? Musi byt zlacene dekuji
grga_pitic Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 sel bych do Hamiltonu - nejsou to auomaty, ale jsou vkusne a s hvezdicovym pruhledem na cifernuku na kalibr.... cena od 13 do 19 K
zpejcel Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2007 sel bych do Hamiltonu - nejsou to auomaty, ale jsou vkusne a s hvezdicovym pruhledem na cifernuku na kalibr.... cena od 13 do 19 K ty jsou zajimave, ale mely by to byt zaroven spolecenske hodinky
grga_pitic Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Eterna, co jiného ode mne také čekat 1935 povyzuji za jedny z nejkrasnejsich hodinek pro zenu...
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Pravda nejsou pozlacené ale zlaté a cena také není 20000,- ale 70000,-. Co by pro svou ženu zpejcel neudělal že? Grgo jak vypadají tvé Eterny? máš foto?
grga_pitic Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-)))
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš
grga_pitic Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš udelam zitra - stejne musim nafotit ty nove hamiltony a poslu ti ty eterny do mailu :-))
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš udelam zitra - stejne musim nafotit ty nove hamiltony a poslu ti ty eterny do mailu :-)) Díky, navěky zůstanu tvým dlužníkem.
Návštěvník Snow Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 foro ted nemam a nechce se mi ani delat (mozna zitra) - mozna se pamatujes na Eterna Matic co tady prodaval Popshop - tak tyhle :-))) Bohužel si nepamatuju. Fotku dělat nemusíš udelam zitra - stejne musim nafotit ty nove hamiltony a poslu ti ty eterny do mailu :-)) Eterny bych prosil sem ať to nemusím hledat, pokorný služebník :cool:
Viktor Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Safír, 28 mm průměr, průhled na ETA 2671
zpejcel Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Pravda nejsou pozlacené ale zlaté a cena také není 20000,- ale 70000,-. Co by pro svou ženu zpejcel neudělal že? Grgo jak vypadají tvé Eterny? máš foto? Castecne mas pravdu, ale momentalne jsou jine priority, nez hodinky za 70k - na tohle mame jeste cas
cigi Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 zpejcel - zkus oris pointer date, al musím říct, že ty eterny jsou taky fajnový
zpejcel Odesláno 12. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2007 zpejcel - zkus oris pointer date, al musím říct, že ty eterny jsou taky fajnový na ty ORIS pointer date jsem koukal ... mam je v merku - skoda ze Long prodaval stribrnou verzi / nikoliv zlatou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se