Sved Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Par obrazku mych hodinek.Moje prvni nemecke hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 To sou primo hodinky, co svet nevidel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Rimsy napsal: To sou primo hodinky, co svet nevidel! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2007 Hmmmmmmmmmmm, pěkné, mám bujnou představivost , ale zkusím to za Tebe , jsou to ty první nebo ty ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oldaolik Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 hezká napodobenina Navitimeru..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Oldaolik napsal: hezká napodobenina Navitimeru..... Vedle. Není to napodobenina. Helmut Sinn v roce 1979, když probíhala likvidace rodinné firmy Breitling, koupil práva k designu Navitimerů. Stejně tak firma Ollech and Wajs nakoupila originální díly od Breitlingu, ze kterých zcela legálně kompletuje podobné hodinky pod názvem Aviation. Značku Breitling koupil majitel firmy Sicura Ernest Schneider, který později obnovil výrobu Navitimerů. Všichni tři vyrábějí zcela legálně podobné hodinky, Sinn a Wajs jsou asi blíž původním modelům Navitimer než "přešlechtěné" Breitlingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Mám otázku na tie čierne Sinn. To číslovanie 12,5(15?),21,3,9 (najväčší fond) má aký,pre mňa skrytý,význam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Zajímavé je že Škoda Auto si nechala pro svoji limitovanou kolekci Laurin & Klement vyrobit dva modely chronografu právě od Sinnu (viz str. 31) http://ws.skoda-auto.com/download//cze/cat...ent_CZ_0906.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Petr_S napsal: Zajímavé je že Škoda Auto si nechala pro svoji limitovanou kolekci Laurin & Klement vyrobit dva modely chronografu právě od Sinnu (viz str. 31) Nenašel jsem cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Kamil napsal: Petr_S napsal: Zajímavé je že Škoda Auto si nechala pro svoji limitovanou kolekci Laurin & Klement vyrobit dva modely chronografu právě od Sinnu (viz str. 31) Nenašel jsem cenu... Mám ten katalog doma a cena tam není. Zboží bude zřejmě k mání u prodejců na salonech, resp. na objednávku. Ale jestli chceš, mohu cenu zjistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Oldaolik napsal: hezká napodobenina Navitimeru..... Jak říká Viktor, více tady: http://www.lesmala.net/jean-michel/navitim...imer/index2.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Petr_S napsal: Mám ten katalog doma a cena tam není. Zboží bude zřejmě k mání u prodejců na salonech, resp. na objednávku. Ale jestli chceš, mohu cenu zjistit Nemusíš, díky. Já se někde podívám, až si vzpomenu. Určitě bude pěkně mastná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oldaolik Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2007 Viktor napsal: Oldaolik napsal: hezká napodobenina Navitimeru..... Vedle. Není to napodobenina. Helmut Sinn v roce 1979, když probíhala likvidace rodinné firmy Breitling, koupil práva k designu Navitimerů. Stejně tak firma Ollech and Wajs nakoupila originální díly od Breitlingu, ze kterých zcela legálně kompletuje podobné hodinky pod názvem Aviation. Značku Breitling koupil majitel firmy Sicura Ernest Schneider, který později obnovil výrobu Navitimerů. Všichni tři vyrábějí zcela legálně podobné hodinky, Sinn a Wajs jsou asi blíž původním modelům Navitimer než "přešlechtěné" Breitlingy. Skoda ze to skoro nikdo nevi.. treba ja :-) I kdyz nezneuziva Sinn a O&W design Navitimeru jako jini je zvlastni vyrabet hodinky v designu, ktery je typicky pro jineho vyrobce. Nejde o to zda je to legalni nebo ne, jen mi to pripomina mnoho hodinek ktere jsou nahodou velmi podobne Rolex Submariner. Sinnu se omlouvam za podezreni z kopirovani.....k takovemu politovanihodnemu omylu dochazi max. jednou za deset let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 maxs napsal: Mám otázku na tie čierne Sinn. To číslovanie 12,5(15?),21,3,9 (najväčší fond) má aký,pre mňa skrytý,význam? je to 24 hodinová stupnice s půlnocí na 6 - taky mě to okouzlilo, takový tajuplný hlavolam ! Nádhera, tyhle opravdový breitlingy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 Konečně někdo přišel na to, že 24-hodinový ciferník musí mít nahoře 12, ne 24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 cigi napsal: maxs napsal: Mám otázku na tie čierne Sinn. To číslovanie 12,5(15?),21,3,9 (najväčší fond) má aký,pre mňa skrytý,význam? je to 24 hodinová stupnice s půlnocí na 6 - taky mě to okouzlilo, takový tajuplný hlavolam ! Nádhera, tyhle opravdový breitlingy! Dík za info.Mám taký neurčitý pocit,asi tie hodinky budem súrne potrebovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se