brasil Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Tak sem koukal a ty seika, ty poslední byly fakt krásný, ale byl bych radši, kdybych to kupoval na českym serveru, přece jenom ta ájina neni taková:)A kdyby se někde sehnaly hodinky s tim ´´strojkem´´ na zapínání koženýho tahu?Taky bych se nezlobil, rozhodně ten řemínek víc vydrží, to je podle mě největší nedostatek kůže...
brasil Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 A kde se na ně můžu kouknout?Na ty poljoty..
Jerryl Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Poljoty jsou tady: http://www.azwatch.cz/hodinky/po050-poljot...t-chronograph-i A ještě se pochlubím také jedním kouskem
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Zkus Kampmanna: http://www.poljot24.de/en/index.html
brasil Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 A jakej názor máte na lemansky? Na www.mujobchod.atlas.cz jsou sice quartzky ale za dost zajímavý peníze!Kolem 4000 se tam dá sehnat krásnej model, ikdyž parametry moc neoslní..
Petr_S Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Přečetl jsem první dva tři příspěvky vlákna (na více nemám sílu), ale napadá mne přitom jedno: Klasický problém různých odborných fór: Někdo má zájem o informace, nejlépe radu při koupi. Hodí tři čtyři parametry a pak jen vyhodnocuje odpovědi, což je dost nevděčná záležitost. Protože např. pro někoho je jsou zlaté Rolexy vrcho luxusu, pro jiného snobský kýč. Výrobců hodinek je spoustu, typů hodinek a modelů ještě daleko více. Takže každá rada je drahá. Spíše bych to hodnotil jako určitou pohodlnost přečíst si starší příspěvky. Pak by se nestalo, že se lidé vyptávají v pravidelných intervalech na stejné věci. Nechci se nikoho dotknout, ale tenhle dojem jsem získal na jiném mém oblíbeném fóru (o klasických vozech klasické značky ) a teď mne to napadlo zde. Hodně štěstí při výběru hodinek.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Spíše bych to hodnotil jako určitou pohodlnost přečíst si starší příspěvky. Pak by se nestalo, že se lidé vyptávají v pravidelných intervalech na stejné věci. Máš pravdu, já když jsem se rozhodoval ke koupi nových hodinek, přečetl jsem možné i nemožné a nečekal pasivně až mi někdo poradí. A když už bych chtěl radu, tak s nějakou konkrétnější představou a ne jen vyhodit cenu a čekat.
Lukáš Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 to In: Doporučovat quartz Lorusy je sebevražda, to co jsem slyšel od hodináře by odradilo každého. Lorus nemá co do kvality se Seikem vůbec nic společného. Jinak si také myslím, že je hloupost kupovat quartz pro začátek a tvrdit, že je vhodný. to Petr S: souhlasím, ale přečti vše na chronomagu Ale potřebné info se dají vždy najít
watch Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Zatim stoji ty Omegy 81 Euro. Uvidime, co bude za 9 hodin. http://cgi.ebay.de/Wunderschoene-Omega-Gen...1QQcmdZViewItem
watch Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Konecna cena za ty Omegy je 112 Euro. To je docela dobra cena. Urcite dobra alternativa pro zacinajiciho milovnika hodinek. Nevyhodou je ale chybejici zaruka.
brasil Odesláno 5. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Kdyby byla záruka, tak do toho praštim!
watch Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Zaruka je dulezita. Pokud koupis takove Omegy a neco prestane fungovat, tak to stoji hned furu penez. Vyhoda napriklad Primek jsou levne a dostupne opravy. Na druhou stranu maji takove hodinky jako ty Omegy prekrasny retro-design a casto pekne upravene strrojky. To u novych hodinek tak lehko nesezenes. Vim, ze chces hodinky do 5 kilo, ale jinak o Tobe nic moc nevim. Musis se nakonec sam rozhodnout. Hodinek do 5000 neni vubec malo. Drzim Ti palce.
brasil Odesláno 6. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2006 Chtěl bych ještě slyšet mázor na quartzky JL do těch 5000, myslim si že to je pouze o vzhledu a jiné rozdíly v tom nejsou, co vy na to..
Tazatel Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 brasil: Být Tebou kouknu se spíš na Poljot a Seika - za rozumný peníze se dají koupit pěkný hodinky a se zárukou, což je důležitý, když nemáš jiný na střídání. Jiná volba je u těch starších "pardálů", co maj doma hodinek vícero - tam bych to viděl třeba na ty Omegy. Pokud chceš bílý ciferník, přečti si tohle vlákno: http://forum.chronomag.info/viewtopic.php?id=575
Radimk Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 To Jerryl- ty Omegy jsou volné??? Nebo jsi je tu předhodil jen na naštvání..?
Jerryl Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Spíš k naštvání a taky abych se pochlubil. To je jasný Dostal jsem je nedávno po strýci a o prodeji jsem neuvažoval. Těch pár kaček, co bych za ně dostal, by mě asi nevytrhlo.
Radimk Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Příjde na věc. Ale kdyby.. hoď laso da mailu. Jsou velmi aktuální pro mě..
old black Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Prosím o informaci: někde jsem četl o počtu národů schopných vyrobit ve 20. století strojek do náramkových hodinek (8?, i CZ). Které to byly a které jsou to v 21. století (zatím bez CZ)? Před časem jsem se rozhodl koupit po vzorku od novodobých výrobců, ale jen systémem švýcarské se švýcarským strojkem, ruské s ruským, japonské s japonským (3 jmenované už mám). Které mně chybí? Jo, ještě mám jedny podivné, asi čínské, takže 4.
pakr Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Řekl bych, že Elton stále umí vyrobit kompletní své hodinky. Například Diplomat L.E. (kal. 68) nebo chystané repliky leteckých SPORT (kal. 96). Ale je asi pravda, že to je výroba ze starších skladových zásob.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se