marecek01 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Tak jsem se stal majitelem těchto krásných hodinek LACO - Type B42mm ETA 2801.Raději kupuji nové věci než starší a použité, ale tentokrát, po mém půlročním seznamování s tímto fórem, jsem se rozhodl, že koupím hodinky od člena fóra.Nabídka byla velice přijatelná a hlavně to byly hodinky, které jsem si už nějakou dobu přál.Komunikace s členem fóra Pavča (doufám, že nevadí, že uveřejnuji) byla velice dobrá, okamžitě mi odpověděl na SZ.A věci se daly do pohybu:tank:.Dohodli jsme si schůzku, kde jsme si dobře popovídali o hodinkách a nejen o nich.Jsou to moc pěkné pilotky, velikostně se hodící k mé skoro dvoumetrové postavě (větší už bych asi nechtěl).Strojek ETA 2801, který v nich tepe, mě doslova uchvátil, několikrát jsem se přistihl, jak tupě zírám na pravidelný chod sek..dové ručičky.Zpracování a materiál pouzdra je na velice dobré úrovni. Moc se mi líbí tepelně modřené ručičky.Na hodinkách je také klenutý safír, který je oproti mím seiko s hardlex sklíčkem taky posun vpřed.Mé nadšení ilustruje pár přiložených fotek.
Vit Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Gratuluju Ti, koupils velice dobře, užij si je.
pavča Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Jsem rád, že jsi spokojený, tak to má být. A děláš pěkné fotografie. Tak díky a ahoj. Pavča.
skalis Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Gratulace. Pilotky od Laco me nechavaly dlouho chladnym, ale pak jsem se s nima jednou setkal v realu a musim rict, ze jsou skvely!
cretino Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 pekne klasicke pilotky s historiou, pripajam sa ku gratulacii
troster Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Krasný fotky i hodinky. Gratulace:notworthy:
01standa Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 (upraveno) ]velká gratulace mám také LACO a také jsem si je koupil od člena fora a jsem mocmoc spokojen... líbí se mi jak píšeš , že jsi zíral a já také a jsem velmi rád,že jsem tady a že jsem si mohl hodinky zn.LACO koupit a mít je Upraveno 18. února 2013 uživatelem 01standa
Pompo Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Gratulace k moc pěkným pilotkám s historií,fotky ale nejsou krásný-škoda.
NERO.8 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Viděl jsem je minulý týden u kolegy na ruce - zaujmou na první pohled. Gratulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se