Patrician1982 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Ahoj Fortisáci, dá se Fortis Flieger k obleku, já myslím, že v pohodě, co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 (upraveno) Pěkný hodinky ale ty tyrkysový ručky (pokud teda správně koukám) se nemusí hodit ke každý košili a kravatě, tedy pokud chceš být tak nějak sladěnej jako ze škatulky. Vem třeba tyhle... Upraveno 18. února 2013 uživatelem rfido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 (upraveno) Možná by byl lepší model Pilot Professional Upraveno 18. února 2013 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Jasne, ze ano. Ja nosim k obleku cierne fortis colors a este ma z kostola nevyhodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 O něco možná lepšímporovnám je na živo.Možná by byl lepší model Pilot Professional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Taky Super!Pěkný hodinky ale ty tyrkysový ručky (pokud teda správně koukám) se nemusí hodit ke každý košili a kravatě, tedy pokud chceš být tak nějak sladěnej jako ze škatulky. Vem třeba tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Byly to moje první Fortisky a ke košily jsem je nosíval Líběj se mě u nich ručky víc něž u Fliegerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Byly to moje první Fortisky a ke košily jsem je nosíval Líběj se mě u nich ručky víc něž u Fliegerů. Kolik mají průměr? vypadají tak 45? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Kolik mají průměr? vypadají tak 45? Právě že ne. Mají ideálních 40 mm. To jen opticky vypadají větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASV Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Vůbec bych se toho nebál, jsou v pohodě Všechny tři modely bych si bez zaváhání vzal do obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Já bych si do obleku dovedl představit i TYTO. Velmi fešné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 V pohode, nekdo nosi k obleku i tenisky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Nádhera ta modrá s bílou.Já bych si do obleku dovedl představit i TYTO. Velmi fešné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Tak které??? http://www.svycarskehodinky.cz/354-fortis.html?idProduktu=121&varianta=3 http://www.svycarskehodinky.cz/354-kolekce.html?idProduktu=111&varianta=6 http://www.svycarskehodinky.cz/354-kolekce.html?idProduktu=111&varianta=5 Já bych si do obleku dovedl představit i TYTO. Velmi fešné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Za mne jednoznacne Fliegre, tie hodinky maju m.d! A k obleku na kozi uplne v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 myslis ty modre? nebo s cernym podkladem? Za mne jednoznacne Fliegre, tie hodinky maju m.d! A k obleku na kozi uplne v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Cierne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Jo, to by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Ty jsou super, maji anireflex?Jo, to by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 (upraveno) Ne, nemají oboustranný. .. Ach jo, Patriku, to je asi padesátéosmé vlákno, které zakládáš. Budu rád, když tady dáš někdy fotky těch Omeg a Seik, které jsi koupil, protože tyhle dotazy mě přesvědčují o tom, že jsi zatím v ruce asi žádné hodinky neměl. Upraveno 19. února 2013 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se