Přejít na obsah

POTÁPKY DO 12K

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar líbyli by se mi potápky WR-min 200m,bez chrona,sklo-safír(antireflex výhodou) cifr barva-černá,tmavě modrá,bílá širší luneta stíbrné barvy něco jako TRASER SUPER SPORT

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

po případě kdyby chtěl někdo prodat svoje TRASERY SS tak klidně taky napište ........

Odesláno

Já mám tyto Victorinoxy

Myslím ,že by mohli splňovat vše co žádáš,otázkou je jestli je ještě seženeš,ale někde na zahraníčním prodejním serveru by aasi byly k mání.

Mě se do rukou dostaly nové za cca 8.000 Kč.

Návštěvník Radius
Odesláno
(minulý týden jsem viděl na ČT2 dokument o freedivingu a od té doby jsem trochu mimo :smile_anim:)

...nevíš prosím název toho dokumentu, kouknul bych se, jestli to mají na stránkách, děkuji.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Já mám tyto Victorinoxy

Myslím ,že by mohli splňovat vše co žádáš,otázkou je jestli je ještě seženeš,ale někde na zahraníčním prodejním serveru by aasi byly k mání.

Mě se do rukou dostaly nové za cca 8.000 Kč.

Pokud jsi se ještě nerozhodl,tak máš šanci :smile_anim: jsou k mání na prodej

Odesláno

za sebe - v této cenové kategorii v kvartzu trasery, v mechanice Archimedy - ty sporttauchery jsou IMHO úžasné tool-watch za dobrý peníz ( a pokud budou z druhé ruky, to paltí dvojnásob)

;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...