stoun25 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 No, já už bych u nich nikdy nic nekoupil, a ani nemůžu doporučit. Sklo jsem měnit nechtěl, jen jsem chtěl, aby ho objednali a přibalili mi ho k hodinkám až se budou vracet z reklamace, abych měl na výměnu do budoucna. Prý neni, ani lunety nejsou... Samotná oprava (reklamace) trvala 3 měsíce... ztráta kontaktů, smazání emailů apod. výmluvy...
villain83 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 No, já už bych u nich nikdy nic nekoupil, a ani nemůžu doporučit. Sklo jsem měnit nechtěl, jen jsem chtěl, aby ho objednali a přibalili mi ho k hodinkám až se budou vracet z reklamace, abych měl na výměnu do budoucna. Prý neni, ani lunety nejsou... Samotná oprava (reklamace) trvala 3 měsíce... ztráta kontaktů, smazání emailů apod. výmluvy... kecy v kleci,takhle se vymlouval ten Polak kamosovi,to je proste trapny.No,alespon mas ponauceni,je to blby,ale je to tak,kazdopadne, pokud budou takhle pokracovat dal,driv,nebo pozdejc se ta zpetna vazba od zakazniku projevi,stiznosti se budou hromadit a bud zmeni pristup,nebo pujdou do haje.Jak jsem rikal,me se nektery modely libej,ale presne kvuli tomuhle apatickymu pristupu bych si od nich nic nekoupil...
stoun25 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Kdybych to byl věděl tak jsem si vybíral dál a jinde... Utáhly mě na cenu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se