Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dost dlouho mi trvalo nafotit moje milovaný Vostoky, ale konečně jsou fotky zde:

P1100750.JPG

P1100741.JPG

Začaly se mi ale zničeho nic zastavovat, tak jsem je musel reklamovat, poslal jsem je zpátky na Slovensko do CD export-import, Banská Bystrica, kde jsem je kupoval. Bohužel se mnou nějak nekomunikují, takže ani nevím jestli dorazily a co bude dál...

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ukazuje to jestli je odpoledne nebo noc...

To kdyby tě zavřeli do ponorky :-D abys měl přehled jestli je den nebo noc. O půlnoci je to okénko celé černé a s přibývajícím časem postupuje bílá. Ve 12 v poledne je to políčko půl na půl jako na fotce...

Odesláno

No jo.. to je těžký říct, když ty Strely jsem v životě neviděl, jen na obrázku... Já ani ty svý nemůžu přeměřit šuplerou, když jsou na Slovensku a reklamuju je a takhle podle obrázků v tom až takovej rozdíl nebude.. Některý hodinky maj třeba lupu nad datumovkou, možná by se po nich vyplatilo juknout.

Odesláno

No jo.. to je těžký říct, když ty Strely jsem v životě neviděl, jen na obrázku... Já ani ty svý nemůžu přeměřit šuplerou, když jsou na Slovensku a reklamuju je a takhle podle obrázků v tom až takovej rozdíl nebude.. Některý hodinky maj třeba lupu nad datumovkou, možná by se po nich vyplatilo juknout.

Co sa ti s nimi porobilo, ze ich reklamujes???

Odesláno

Začaly se mi z ničeho nic zastavovat... řekl bych že automatický nátah přestal správně fungovat. Když byly nový tak se ty ozubený kolečka při kývání závaží točily jen na jednu stranu. Teď to běhá na obě strany a když hodinky natáhnu ručně tak to někdy roztočí závaží. Takže tam odešla asi nějaká brzda nebo nevim co, jelikož nejsem hodinář.

Reklamuju je, je silné slovo... Já jim napsal mail s tím co se mi děje a že jim to pošlu, hodinky zabalil do původního balení se záručním listem, ofocenou fakturou a odeslal na Slovensko a poslal ještě dva maily... Žádná odpověď a podle naší pošty leží hodinky na Slovensku na poště a nikdo si je nevyzvedl. Už tam jsou asi 14 dní.

Rád bych jim zavolal, ale mám od operátora z nepochopitelných důvodů zablokovány mezinárodní hovory... Sice se to u Vodafonu snaží odblokovat, ale nedaří se jim... :-(

Odesláno

Mohu se šťastných majitelů zeptat, jak velká je datumovka? Mám Strely a se svým ostrozrakem už na datum nevidím :sad01_anim:

Díky, Láda

Mám ty menší,41mm, číslice jsou asi 2,6mm vysoké. Jsou větší než na datum Prim 68, ale víc utopené.

Odesláno

jo to mi kátrojky dělaly tady, bylo to tím rotorem, v Tulipánu vyměnili a zatím jdou, alekorunku už mám třetí, to je neštěstí

Kde to je v Tulipánu? Tam dokážou opravit Vostoky?, Mohl bys mi, prosím tě, nasměrovat nebo poslat adresu nebo tak něco? Až se vrátí tak bych tam snima zajel.

Odesláno

Nebo motocykly, já se v tom taky vrtám furt... To jsem si myslel, že to je s kvalitou lepší...

To je nějaký divný, nám Dněpr drží jako víno a jezdí bez zásahů a štelování... Věřim tomu že záleží jak kdo o to pečoval před tebou...

Odesláno (upraveno)

K3 nejsou ruský hodinky :-)

Pravda...

No ale kvalita je stejná jako ty ruský ponorky, nedávno zrovna byl o nich článek jak se jim to sralo.:-)

Upraveno uživatelem odjinud

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...