Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak po cca měsíci shánění, mailování a čekání, jsou konečně K trojky u tatínka, totiž u měPosted Image. Hned jak budu moct, pořádně je nafotím a dám sem. Mají pěkné číslo 0011/3000 Posted Image

blahopřeju-napiš pak jak je na tom lumi,docela by mě to zajmalo :P

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už se těším na fotky. V-E mají pěkný, neotřelý design, K3, IMHO, dávají do koše vzhledem i sportovní Seika 5. Kde jste je koupil? Relativně vážně se rozhoduji mezi těmito a klasickými Vostoky Nové Komandirskije-ty jsou ještě trošku víc "neotřeleji přitažlivé" :angel:

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, jestli K-3 mají i manuální nátah?

myslím že jo
Odesláno

Jen doplním,že se dají natahovat i ručně,ale štelování datumu je bohužel jen díky přetáčení ruček,na jiný způsob jsem nepřišel

Zkus přetáčením ručiček (hodinové) mezi 9:00 a po 12:00. Mám VE N1rocket a je to ten samý strojek. Jde to poznat - ono to tak klikne.Ale není to moc dobré dělat to často. :crying_anim02:
Odesláno (upraveno)

Někde se tu na ten strojek Vostok 2416b pohyboval odkaz na stažení popisu/návodu. Korunka má tři pozice. Možná byl ten odkaz u Zenitare, už nevím ale mám to, pokud byste potřebovali, stažené. Na Watchuseek.com někteří píší, že jedno "ruční" natažení týdně působí positivně na přesnost. Já jsem spíš proti tomu, ten strojek na to není koncipován, tak i pokud se zastaví, tak kývám ;) U toho datumu ruské strojky jiné řešení mimo 8/12 nemají.

edit: beru zpět, K3 mají V 2432, trochu jsem si to popletl s K34

Upraveno uživatelem Dr.Watson
Odesláno

Takže, pár slíbených fotek mých K-trojek. A taky pár čistě subjektivních dojmů.

Nevím, jestli jsem si to, díky názvu a inspirací hodinek ,vsugeroval, ale opravdu ve mně evokují ponorku. Jejich jistá robustnost, velké indexy a přehledný ciferník ve mně vyvolávají pocit ponorkového kapitánaPosted Image . A tak zřejmě nainstaluji posledního Silent Huntera a skryt pod mořskou hladinou potopím pár nepřátelských fregatPosted Image

Teď vážně, hodinky ač nejsou až přespříliš velké, působí robustnějším dojmem, ale v mezích a působí tak příjemně chlapsky. Vyzdvihnout musím opravdu přehledný a rychle čitelný ciferník, vteřinovka po těch vlnkách na něm krásně plave. Sklíčko je mírně vypouklé, což opět přispívá k mým výše uvedeným pocitům. Luneta je otočná proti směru ručiček, příjemně klape, ale mírně nelícuje se šipkou na dvanáctce (opravdu jen nepatrně). Korunka je zajímavá, dostatečně široká a dobře se ovládá, akorát z boku by jí slušelo malé, hezké véčko (znak).

Ozdobný strojek je pohledný, ale ničím nadprůměrně krásným nevyniká (přesto se na něj často a rád dívám). Přesnost jsem neměřil, ale od chvíle co jsem je navlékl na ruku, nebyla jakákoli korekce času nutná (myslím, že v dané cenové kategorii, šlapou výborně) Tah působí kvalitně, jen přezka je bohužel plechová.

Co se týče luminiscence, nejlépe o ní vypovídají přiložené fotky. Fotil jsem v rozmezí cca 15min. (ISO800, délka ex. 2sec.) nasvíceny byly pod lampičkou. Indexy po cca 15min. zmizí, ale ručičky svítí dál a to po dobu téměř celé noci. Během dne se samovolně jen málo nasvítí, ale to se možná změní v letních měsících.

Celkově si myslím, že za ty peníze dávají dost a dost muziky a jak se tady nafóru říká: Opravdu mi dělají radost a to je nejdůležitější.

Snad nakonec jen dodám, že nejsem žádný recenzent a tohle berte opravdu jako moje subjektivní pocity z těchhle, alespoň pro mě krásných hodinek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Díky za recenzi.

Mám sice Chistopolské Amfi a Neptuny ale dost věcí se podobá. Mne dostává hlavně vypouklé sklíčko. Možná jsem nostalgik, možná zapůsobilo vysvětlení autora prvních Amfi-Vostoků při jejich návrhu. Nevím proč, ale přijdou mi takové "lidštější".

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem objevil po dlouhém hledání hodinky, které by se mi líbily a chtěl bych je. K-3, snad se jich tedy dočkám...

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak jsem objevil po dlouhém hledání hodinky, které by se mi líbily a chtěl bych je. K-3, snad se jich tedy dočkám...

KaTrojky mozem vrelo doporucit. Spracovanie velmi slusne a cena tiez viac ako priatelska. Automaty v podobnej cenovej kategorii nenajdes. Moje ficia uz rok a su stale super... Akurat som ich teraz "vytunil" z original kovoveho tahu na Maratac s cervenym presitim :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

KaTrojky mozem vrelo doporucit. Spracovanie velmi slusne a cena tiez viac ako priatelska. Automaty v podobnej cenovej kategorii nenajdes. Moje ficia uz rok a su stale super... Akurat som ich teraz "vytunil" z original kovoveho tahu na Maratac s cervenym presitim :thumbsup_anim:

Můžu se zeptat, kde jsi kupoval ten Maratac, taky bych ho bral,ale nevím kde. Nemohl by jsi přidat pár fotek na ruce?

Upraveno uživatelem kratas
Odesláno

Můžu se zeptat, kde jsi kupoval ten Maratac, taky bych ho bral,ale nevím kde. Nemohl by jsi přidat pár fotek na ruce?

no, ja som ho kupoval odtialto a doniesol mi ho jeden znamy - mal cestu z USA. Foto na ruke pridam neskor, ked najdem fotak (som student a momentalne prekonavam stahovanie z letneho ubytka :suicide_anim: )
Odesláno

Tyhle hodinky resp. značku jsem při svém výběru nějak přehlédnul a přitom jsou fakt parádní... Navíc s tím červeně prošitým Maratacem, ten k tomu opravdu sedne :thumbsup_anim:

Odesláno

no, ja som ho kupoval odtialto a doniesol mi ho jeden znamy - mal cestu z USA. Foto na ruke pridam neskor, ked najdem fotak (som student a momentalne prekonavam stahovanie z letneho ubytka :suicide_anim: )

Tak smůla nikam zatím neposílají, co mi ukázal gůůgl překladač. Ještě se chci zeptat na fotce vypadá, jako by se pásek od stěžejek rozšiřoval, je to tak nebo klam?

Odesláno

Vypadají pěkně, moje hodinky jsou na cestě. Budu mít s koženým řemínkem, ale rád bych tah. Nepřenechal by ho někdo?

Až příjdou tak nafotím

Odesláno

Tak smůla nikam zatím neposílají, co mi ukázal gůůgl překladač. Ještě se chci zeptat na fotce vypadá, jako by se pásek od stěžejek rozšiřoval, je to tak nebo klam?

Je to klam. Ramienok ma od zaciatku do konca 20mm... :boxing:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...