Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vsetkych chronozavislakov - nedalo mi to a musel som si aj ja pridat tento prispevok a toto forum - nevravim, ze ide o vsetko co som z hodiniek chcel, ale po necelom roku som sa do "tykajucich krasok" trochu zblaznil, nevedel som, ze ma tato vasen takto pohlti, no je pekne si nieco vysnivat a potom sa k tomu postupne dopracovat... tak zatial tento jeden cvak a postupne (verim) ze sa mi rodinka rozrastie - podotykam, ze vsetky su prevetivne "vyvetravane" a aktivne nosene - podla chuti, prilezitosti a samozrejme aj akcie do ktorej su povolane......

post-22570-041962400 1361619787.jpg

Upraveno uživatelem palmone1
Odesláno (upraveno)

People: To jsem blázen, ty tam vidíš dvoje hodinky?

Jinak dobrej začátek:)

EDIT: Jo takhle, jakože dva typy. Nojo.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

ty vintazni omegy vpravo v rohu jsou moc pekny

som rad, ze sa pacia - nevedel som o nich vela no od clena "Jakubisko" som sa dozvedel, ze su z konca 70 rokov a su tzv. c-shape Constellaion a navrhoval ich Gérald Genta......

Odesláno

Pěkný kousky a věřím,že nebude dlouho trvat a na prázdná místa se usadí nějaké novinky pro doplnění kolekce.Jak Tě to jednou chytne...:wub:

jasne, samozrejme - a myslim si, ze aj nejaku tu novu "garaz" na ne postupne kupim.... :clap:

• po 4 týdnech...
Odesláno

No to čumím jak puk. To jsem nevěděl, že IWC něco takovýho páchalo. A zřejmě to bude i jedna z nejdražších 7750, co jsem viděl. Retail price cca 8000 euro

Odesláno

No, vyzera to tak ze hej - majitel sa o nich zrejme velmi nestaral - tak som zvedavy ako sa nakoniec dohodnem - ide o limitku 2000 ks - a ten je No 1855 - prikladam aj foto dynka

post-22570-0-26034400-1363994559_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Moja skladbicka "vintaziek" pohromade... Tesim sa z toho, ze chronomag mi dal vela inspiracie a samozrejme aj vela informacii o tych "tikajucich" veciach   :) ...

post-22570-0-67495600-1389011794_thumb.jpg

Upraveno uživatelem palmone1
Odesláno

Moja skladbicka "vintaziek" pohromade... Tesim sa z toho, ze chronomag mi dal vela inspiracie a samozrejme aj vela informacii o tych "tikajucich" veciach   :) ...

To už je pěkná sbírečka! Gratuluji, spodní řada a Zenithy jsou bezchybné.

Odesláno

To už je pěkná sbírečka! Gratuluji, spodní řada a Zenithy jsou bezchybné.

Dik, Zenithky su v NOS a na spodnej rade si najviac cenim soccer timery, musim k nim dokupit este remen, no nemozem sa nejako rozhybat....

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...