palmone1 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Zdravim vsetkych chronozavislakov - nedalo mi to a musel som si aj ja pridat tento prispevok a toto forum - nevravim, ze ide o vsetko co som z hodiniek chcel, ale po necelom roku som sa do "tykajucich krasok" trochu zblaznil, nevedel som, ze ma tato vasen takto pohlti, no je pekne si nieco vysnivat a potom sa k tomu postupne dopracovat... tak zatial tento jeden cvak a postupne (verim) ze sa mi rodinka rozrastie - podotykam, ze vsetky su prevetivne "vyvetravane" a aktivne nosene - podla chuti, prilezitosti a samozrejme aj akcie do ktorej su povolane...... Upraveno 23. února 2013 uživatelem palmone1
People Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 V podstate mas 2 hodinky, jedne oblekovky a jedny fashion divery. Chybaju ti casia.
Micey Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 (upraveno) People: To jsem blázen, ty tam vidíš dvoje hodinky? Jinak dobrej začátek:)EDIT: Jo takhle, jakože dva typy. Nojo. Upraveno 23. února 2013 uživatelem Micey
palmone1 Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Joj a este som zabudol na moje prve cibulky .....
villain83 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 ty vintazni omegy vpravo v rohu jsou moc pekny
palmone1 Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2013 ty vintazni omegy vpravo v rohu jsou moc pekny som rad, ze sa pacia - nevedel som o nich vela no od clena "Jakubisko" som sa dozvedel, ze su z konca 70 rokov a su tzv. c-shape Constellaion a navrhoval ich Gérald Genta......
Daemonultimate Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Pěkný kousky a věřím,že nebude dlouho trvat a na prázdná místa se usadí nějaké novinky pro doplnění kolekce.Jak Tě to jednou chytne...
palmone1 Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Pěkný kousky a věřím,že nebude dlouho trvat a na prázdná místa se usadí nějaké novinky pro doplnění kolekce.Jak Tě to jednou chytne... jasne, samozrejme - a myslim si, ze aj nejaku tu novu "garaz" na ne postupne kupim....
palmone1 Odesláno 22. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Co poviete na toto - no budem musiet trochu zapracovat, aby sa dostali ku mne - no na ruke uz boli, takze ...
Návštěvník Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 No to čumím jak puk. To jsem nevěděl, že IWC něco takovýho páchalo. A zřejmě to bude i jedna z nejdražších 7750, co jsem viděl. Retail price cca 8000 euro
palmone1 Odesláno 22. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2013 No, vyzera to tak ze hej - majitel sa o nich zrejme velmi nestaral - tak som zvedavy ako sa nakoniec dohodnem - ide o limitku 2000 ks - a ten je No 1855 - prikladam aj foto dynka
Návštěvník Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 OMG, dohodni si slevu za deratizaci
sibirnaya Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 na ebay i na chronu byly za 2,7 a nikdo nechtel..
palmone1 Odesláno 22. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2013 no uvidim kde sa dostanem... aj ked IWC nieje zrovna moja "tema" - niecim ma tie clocky dostali...
palmone1 Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) Moja skladbicka "vintaziek" pohromade... Tesim sa z toho, ze chronomag mi dal vela inspiracie a samozrejme aj vela informacii o tych "tikajucich" veciach ... Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem palmone1
Rodkopf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Moja skladbicka "vintaziek" pohromade... Tesim sa z toho, ze chronomag mi dal vela inspiracie a samozrejme aj vela informacii o tych "tikajucich" veciach ... To už je pěkná sbírečka! Gratuluji, spodní řada a Zenithy jsou bezchybné.
palmone1 Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 To už je pěkná sbírečka! Gratuluji, spodní řada a Zenithy jsou bezchybné. Dik, Zenithky su v NOS a na spodnej rade si najviac cenim soccer timery, musim k nim dokupit este remen, no nemozem sa nejako rozhybat....
Rodkopf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tak je jasné, že Soccer timery z té sbírky trošku vyčnívají, pofoť ty Zenithky pls
palmone1 Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Dik, Zenithky su v NOS a na spodnej rade si najviac cenim soccer timery, musim k nim dokupit este remen, no nemozem sa nejako rozhybat.... tu je na nich link z fora : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59595-zenith-vintage-pure-gold/?hl=%2Bzenith+%2Bpure+%2Bgold
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se