Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak moja posledná akvizícia Janka nenadchla, ale momentálne mi robia radosť a snažím sa vnímať len superlativy ktoré ponúkajú a nie je ich málo. Čo by som im vytkol je absencia lumi inak krasa.

Odesláno (upraveno)

Dakujem, ono vyčkám si na tu fázu, keď budem potrebovať nejakú zmenu a to sa bude hľadať aj remienok a možno preklápačka ( farba, štrukt?ra povrchu, výrobca- to bude otáznkov...)

Ono Jankovi máločo ulahodí :-)

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno (upraveno)

Tak a este fotky, a Jankooo neboj sa "len v dobrom ,bratku". Momentalne som velmi spokojny, napriek tomu ze nepocut jemnu mechaniku ale ked vyrastiem, raz budem pocuvat LLD :baby:

post-1780-001899400 1361836959.jpg

post-1780-083370700 1361836973.jpg

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno

Dobrá volba, já mám ty svoje asi 8let a vždy když je dám na ruku (bohužel je poslední dobou vyšouply ostatní kousky trochu ze hry), tak se nemůžu vynadívat na ten cifr a broušené indexy s ručkami, jsou to takové moje chronograf oblekovky smile.gif

Odesláno

Vzdy som mal nejake monstra potapky s lunetou, pilotky, toto su po TH Carrera a TH Monaco tretie jemnucke prijemne pod rukav kosele a dial je ozaj charizmaticky, kludny a uz som si aj zvykol bez lumi. Oblekovkam to nebudem vycitat. Zatial som skludneny na maximum a to je prijemne netuzit mat viac - dufam mi to vydrzi co najdlhsie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...