Ondoni Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 o mě tedy moc nepotěšili, pořád jsem si plánoval koupit nějakého Max Billa, a teď ještě k tomu ten nový černý Chronoscope, to tedy nevím, jak budu řešit tak to sme na tom podobně i když v mém případě je to hudba daleké budoucnosti...ale třeba MB mi přijde díky jednoduchému designu mnohem univerzálnější
Morvagor Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Morvagor: Je to otázka preferencí, je-li ti bližší jednodušší a čistší design, zvol Max Billy, jestli bys raději plastický číselník, zvol Meistery. Ale upřímně řečeno, myslím, že zklamaný nebudeš ani u jedné z těchto voleb. No, to je jasné, ale když už si koupím hodinky v podobné cenové hladině, radši bych měl hodinky od různých výrobců, než hned troje Junghansky ( toho Max Billa bych bral jak simple, tak i chrono )
MarvinX Odesláno 16. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Po dohodě s Kamilem, zdejším administrátorem, bych všechny pražské a středočeské zvědavce pozval na pražský sraz Chronomagu info v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9637-sraz-chronomagu-praha/page-199 Sraz bude ve čtrvtek 30.5.2013 v restauraci Gate. Kromě dobrého povídání, jídla, pití a jak to vypadá podle fotek i doutníků bude k vidění a vyzkoušení celá kolekce hodinek Junghans včetně letošních novinek, kterou speciálně na tuto příležitost přivezeme z Německa. Všichni jste srdečně zváni, se všemi se rád uvidím.
Ondoni Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 ...a já jsem zrovna na dovolené...holt, není mi přáno, nedá se nic dělat...
Quido Morava Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Po dohodě s Kamilem, zdejším administrátorem, bych všechny pražské a středočeské zvědavce pozval na pražský sraz Chronomagu info v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9637-sraz-chronomagu-praha/page-199 Sraz bude ve čtrvtek 30.5.2013 v restauraci Gate. Kromě dobrého povídání, jídla, pití a jak to vypadá podle fotek i doutníků bude k vidění a vyzkoušení celá kolekce hodinek Junghans včetně letošních novinek, kterou speciálně na tuto příležitost přivezeme z Německa. Všichni jste srdečně zváni, se všemi se rád uvidím. kruci ti zní zajímavě - že bych vymyslel nějaklou služebku...
Ondoni Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 ...a já jsem zrovna na dovolené...holt, není mi přáno, nedá se nic dělat... ...beru zpět,sem se o dva dny sekl...takže se jdu připsat na seznam
MarvinX Odesláno 17. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Ondoni: To mě těší, konečně to vyjde Quido Morava: Jestli by sis služebku plánoval jen kvůli Junghansům, tak nemusíš, určitě kolekci přivezu i na nějaký sraz na Moravě. V plánu mám Brno, Olomouc/Prostějov a Ostravu.
MarvinX Odesláno 22. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Po delším čase zase malinko oživuji toto vlákno. Byl hezký víkend a tak jsem pořídil pár nových "rodinných" fotografií Meisterů. Vždy zleva: Junghans Meister Chronoscope, Junghans Meister Handaufzug a Junghans Meister Automatic (Classic).
michal_45 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 ... jo jo, panecku, co na to rict ... ... hezky, obzvlaste ty chronoskopy moc hezky ...
sashator Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Vždycky když do tohoto vlákna nakouknu, tak si nad tou jednoduchou krásou trochu poslintám klávesnici...no nic, zkrátka další úžasný hodinky, který si nepořídím, protože bych si je vlastně neměl k čemu vzít...na druhou stranu aspoň ušetřím
Arthur N. Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 kolik prosím stojí náhradní plast. sklíčko? asi to tady někde bude, ale nenašel jsem to, díky
Hasňa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Dneska ve 20:20 na CT Art kratky porad o Bauhausu.
Návštěvník bretya Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Po delším čase zase malinko oživuji toto vlákno. Byl hezký víkend a tak jsem pořídil pár nových "rodinných" fotografií Meisterů. Vždy zleva: Junghans Meister Chronoscope, Junghans Meister Handaufzug a Junghans Meister Automatic (Classic). Podarená rodinka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se