Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

o mě tedy moc nepotěšili, pořád jsem si plánoval koupit nějakého Max Billa, a teď ještě k tomu ten nový černý Chronoscope, to tedy nevím, jak budu řešit  :angry:

tak to sme na tom podobně :) i když v  mém případě je to hudba daleké budoucnosti...ale třeba MB mi přijde díky jednoduchému designu mnohem univerzálnější

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Morvagor: Je to otázka preferencí, je-li ti bližší jednodušší a čistší design, zvol Max Billy, jestli bys raději plastický číselník, zvol Meistery. Ale upřímně řečeno, myslím, že zklamaný nebudeš ani u jedné z těchto voleb.

No, to je jasné, ale když už si koupím hodinky v podobné cenové hladině, radši bych měl hodinky od různých výrobců, než hned troje Junghansky ( toho Max Billa bych bral jak simple, tak i chrono :)  )  :rolleyes:

Odesláno

Po dohodě s Kamilem, zdejším administrátorem, bych všechny pražské a středočeské zvědavce pozval na pražský sraz Chronomagu info v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9637-sraz-chronomagu-praha/page-199

Sraz bude ve čtrvtek 30.5.2013 v restauraci Gate. Kromě dobrého povídání, jídla, pití a jak to vypadá podle fotek i doutníků :) bude k vidění a vyzkoušení celá kolekce hodinek Junghans včetně letošních novinek, kterou speciálně na tuto příležitost přivezeme z Německa.

Všichni jste srdečně zváni, se všemi se rád uvidím.

Odesláno

Po dohodě s Kamilem, zdejším administrátorem, bych všechny pražské a středočeské zvědavce pozval na pražský sraz Chronomagu info v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9637-sraz-chronomagu-praha/page-199

Sraz bude ve čtrvtek 30.5.2013 v restauraci Gate. Kromě dobrého povídání, jídla, pití a jak to vypadá podle fotek i doutníků :) bude k vidění a vyzkoušení celá kolekce hodinek Junghans včetně letošních novinek, kterou speciálně na tuto příležitost přivezeme z Německa.

Všichni jste srdečně zváni, se všemi se rád uvidím.

kruci ti zní zajímavě - že bych vymyslel nějaklou služebku...

:whistling:

Odesláno

:wallbash: ...a já jsem zrovna na dovolené...holt, není mi přáno, nedá se nic dělat...

...beru zpět,sem se o dva dny sekl...takže se jdu připsat na seznam :D

Odesláno

Ondoni: To mě těší, konečně to vyjde :)

Quido Morava: Jestli by sis služebku plánoval jen kvůli Junghansům, tak nemusíš, určitě kolekci přivezu i na nějaký sraz na Moravě. V plánu mám Brno, Olomouc/Prostějov a Ostravu.

• po měsících...
Odesláno

Po delším čase zase malinko oživuji toto vlákno. Byl hezký víkend a tak jsem pořídil pár nových "rodinných" fotografií Meisterů. Vždy zleva: Junghans Meister Chronoscope, Junghans Meister Handaufzug a Junghans Meister Automatic (Classic). :)

post-727-0-61152900-1374481503_thumb.jpg

post-727-0-50037100-1374481512_thumb.jpg

post-727-0-33660100-1374481521_thumb.jpg

Odesláno

Vždycky když do tohoto vlákna nakouknu, tak si nad tou jednoduchou krásou trochu poslintám klávesnici...no nic, zkrátka další úžasný hodinky, který si nepořídím, protože bych si je vlastně neměl k čemu vzít...na druhou stranu aspoň ušetřím  :D

• po měsících...
Odesláno

kolik prosím stojí náhradní plast. sklíčko? asi to tady někde bude, ale nenašel jsem to, díky

Návštěvník bretya
Odesláno

Po delším čase zase malinko oživuji toto vlákno. Byl hezký víkend a tak jsem pořídil pár nových "rodinných" fotografií Meisterů. Vždy zleva: Junghans Meister Chronoscope, Junghans Meister Handaufzug a Junghans Meister Automatic (Classic). :)

Podarená rodinka ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...