StefanM Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 (upraveno) Dobry den, som na tomto fore novy a pokial nepocitam hodinky na 18. narodeniny, tak su toto moje prve hodinky. Vydrazil som ich a buduci tyzden by mi mali prist,tak napisem potom dojmy. Teraz by som sa chcel spytat vas, skusenejsichco mam od nich cakat. Podla predajcu su v dobrom stave, funkcne. Kupil som ich za 3678 kc, predpokladam, ze to je cca trhova cena,budem rad ak ma mi to niekto upresni, ci poopravi. Ma niekto tieto hodinky alebo im podobne? Planujem ich nosit pravidelne, resp.tak 3-4 do tyzdna. A rad by som si poriadil casom aj inych konikov,pripadne Gazelly alebo Sabres..alebo? Budem rad ak mi poradite.V tomto segmente som neskuseny, doteraz som mal vzdy vztahk starozitnostiam, resp. vintage, ale skor prostrednictvom nabytku a vytvarneho umenia. zdravim Vas vsetkych, Stefan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. března 2013 uživatelem StefanM
atomicsteve Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Mrkni sem, jestli chceš další, tak máš hoodně velký výběr .
StefanM Odesláno 2. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Dakuje za link, hodnotny zdroj. To je supis vsetkych modelov? Lebo tie moje som tam nenasiel, len im podobne...
atomicsteve Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Odkud je máš? Nejsou z Indie či podobné destinace?
StefanM Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2013 (upraveno) Kupil som ich z ceskeho aukra, pani mala viac hodiniek v tejto cenovej kategorii,aj s vacsimi znamkami opotrebovania. Videl som ale aj na ine green horse apurple gazella, ktore som nasiel na internete v Nemecku a nenasiel ich v tomzozname co si mi poslal. Verim, ze su original, pani mala 100% referenciea viac predanych hodiniek. Budem ich platit az buduci tyzden, preto ak by mi vedel niekto poradit,bol by som vdacny za kazdu radu. Upraveno 3. března 2013 uživatelem StefanM
StefanM Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Kotvicka sa toci, takze nie je nalepena... Chcel som take hodinky kupit v nejakomstarozitnictve ci predajni starych hodiniek, ale bolo mi povedane, ze take nemajua ani neberu do vykupu a komisu, preto aukro mi prislo vhodnejsie ako ebay. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 (upraveno) No, minimálně korunka a sklíčko origo není. Tím sklíčkem si teda nejsem 100% jistej, ale asi by tam měl bejt kyklop. Upraveno 3. března 2013 uživatelem Horhe
Argon Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Ahoj, nemáš náhodou na mysli tuhle prodejkyni? Po těch purple gazelle docela pokukuji http://aukro.cz/panske-hodinky-rado-purple-gazelle-s-aut-natahem-i3067576357.html
NIGHTinGALE Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 (upraveno) Odkud je máš? Nejsou z Indie či podobné destinace? Taky bych si tipnul podobnou destinaci.Konkrétně Filipíny Řekl bych, že ty hodinky mají "renovovaný/přetisklý" ciferník. Každopádně, těch skoro 4.000Kč, co za ně kupec dal, je hodně předražené. Na ebay chodí ty filipínské tak nějak takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2013 uživatelem NIGHTinGALE
StefanM Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2013 (upraveno) Je to ta ista pani, ktora ponuka aj Purple Gazella hodinky. Pani zarucovala originalitu, viem, ze je to moze byt len prazdne tvrdenie, ale pri tom pocte predanych poloziek a ziadnej negativnej reakcii som to bral ako istu zaruku. Sam som teraz mierne na pochybach, tak uvidim ci mi niekto da presne ohodnoteniehodiniek. Keby som predajcu poziadal, nech mi odfoti strojcek, dalo by sa z fotky nieco relevatnezistit? dakujem za nazory Upraveno 4. března 2013 uživatelem StefanM
Argon Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 To je přesně ono... nejvíc jsem jich viděl na ebay Hong Kong. Je znát, že to bývají i různé skládačky. I jsem tam viděl zkombinování různých strojků - zlacený vs. nezlacený atd. Ovšem i tak se mi některé kousky líbí . Zajímalo by mě jaký strojek budou mít tyto
atomicsteve Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Mně teď přišly jedny Silver Star, ale ty jsou tak hnusný a malý, že by je určitě nikdo nepadělal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Je to ta ista pani, ktora ponuka aj Purple Gazella hodinky. Keby som predajcu poziadal, nech mi odfoti strojcek, dalo by sa z fotky nieco relevatnezistit? Co přesně chceš zjistit?Ty hodinky nejsou padělek, jen se tu bavíme o tom, že ciferník byl zřejmě olezlý a zoxidovaný a někdo ho přetiskl/zrenovoval. Alespoň na mě to tak působí.
Argon Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Myslím si, že ho zajímá jestli se jedná o původní, origonální kousek nebo je to "skládačka" z různých kusů, až případně padělek. Také si myslím, že hodinky jsou opravdu Rado, jen s přetisklým ciferníkem a možná strojek bude bude také po nějaké té úpravě, ale to se pozná až po kouknutí dovnitř. Mám za to, že by tam měl být zlacený strojek..... Každopádně jim to na kráse nijak nubírá a majiteli přeji ať si užije radost z jejich vlastnictví.
zlatmen Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 To je přesně ta otázka co si taky dávám. Má cenu být zklamanej, když zjistím že starý hodinky v cenovým rozpětí 2-5 tisíc nejsou úplně kompletně původní? Takový hodinky si člověk stejně kupuje aby je nosil a ne do vitrínky. Tyhle kousky asi nepůjdou časem s cenou nějak výrazně nahoru, ale můžou novýmu majiteli udělat hodně radosti. Co na tom, že tam je třeba anový sklíčko nebo ciferník.
StefanM Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Dakujem za usudky. Nevadi mi, ak by boli hodinky zrepasovane a to aj s pouzitim neznackovych dielcov, najma pri takejto cene. Len ma vystrasili prispevky o Filipinach a pod, ktore u mna vyvolali dojem falzov, ktore nemam rad obecne. Hodinky urcite budu robit radost a aj napriek tomu, ze som sa snazil branit posadnutosti hodinkami, kedze uz par zberatelskych vasni mam, tak nezostanem pri jednych, ved to poznate...
StefanM Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Dakujem za usudky. Nevadi mi, ak by boli hodinky zrepasovane a to aj s pouzitim neznackovych dielcov, najma pri takejto cene. Len ma vystrasili prispevky o Filipinach a pod, ktore u mna vyvolali dojem falzov, ktore nemam rad obecne. Hodinky urcite budu robit radost a aj napriek tomu, ze som sa snazil branit posadnutosti hodinkami, kedze uz par zberatelskych vasni mam, tak nezostanem pri jednych, ved to poznate...
Argon Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Dakujem za usudky. Nevadi mi, ak by boli hodinky zrepasovane a to aj s pouzitim neznackovych dielcov, najma pri takejto cene. Len ma vystrasili prispevky o Filipinach a pod, ktore u mna vyvolali dojem falzov, ktore nemam rad obecne. Hodinky urcite budu robit radost a aj napriek tomu, ze som sa snazil branit posadnutosti hodinkami, kedze uz par zberatelskych vasni mam, tak nezostanem pri jednych, ved to poznate... Nedivím se, že tě to vyděsilo. Já si tedy myslím, že je majitelka kupuje na ebay a pak je hází na aukro. O těch skládačkách jsem mluvil např. ve smyslu těchhle - http://www.ebay.com/...=item3ccf69a6b9 Rozdíl stavu pouzdra, cifru a strojku je výrazný. Takže si myslím, že ciferník je přetiský, pouzdro leštěné a strojek - no smíchán, do nezlacenýho přidali ze zlaceného rotor... Až ti dorazí, tak sem píchni fotky - včetně strojku, zajímá mne jak budou vypadat "v reálu". A s tou vášní to znám - já začal renovací starých kapesek po babičce - http://forum.chronom..._1#entry667094. To mě zavedlo k obdivu k mechanice a pokračoval jsem koupí a renovací vintážních hodinek Doxa, pak dalších potápek a kdo ví kde to skončí Upraveno 5. března 2013 uživatelem Delawer
StefanM Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Fotky pridam buduci tyzden ked mi pridu. Vymenim remienok za bledo-hnedy kozeny a pojdu na ruku. Je mozne, ze boli predtym na ebayi, ale cenovo vychadzaju podobne ako som pozeral Rado z toho obdobia. Tie Purple Horse boli tiez vydrazene okolo 3 t, niekto z fora? Ja nie som technicky zdatny, preto sa do rozoberania nechystam, hodinky sa mi proste pacia bez nejakeho racionalneho podkladu Inak pekny vysledok a pribeh s renovaciou tvojich hodniek.
palmone1 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Dobry den, som na tomto fore novy a pokial nepocitam hodinky na 18. narodeniny, tak su toto moje prve hodinky. Vydrazil som ich a buduci tyzden by mi mali prist,tak napisem potom dojmy. Teraz by som sa chcel spytat vas, skusenejsichco mam od nich cakat. Podla predajcu su v dobrom stave, funkcne. Kupil som ich za 3678 kc, predpokladam, ze to je cca trhova cena,budem rad ak ma mi to niekto upresni, ci poopravi. Ma niekto tieto hodinky alebo im podobne? Planujem ich nosit pravidelne, resp.tak 3-4 do tyzdna. A rad by som si poriadil casom aj inych konikov,pripadne Gazelly alebo Sabres..alebo? Budem rad ak mi poradite.V tomto segmente som neskuseny, doteraz som mal vzdy vztahk starozitnostiam, resp. vintage, ale skor prostrednictvom nabytku a vytvarneho umenia. zdravim Vas vsetkych, Stefan No nazdar - takzy ty si mi ich vyfukol - no co uz bol si rychlejsi - inac tiez som ich velmi chcel, ked ich budes chciet pustit do sveta - daj vediet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se