Ruhar Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 O Hamiltonech se tu napsalo už celkem dost, ale když si dám do "hledat" tento typ zjišťuji, že je má asi jen člen only a před rokem a půl je, myslím, sauce prodával. Když někdo kupuje Hamilton, tak většinou X Wind nebo Jazzmaster - ty jsou na mě příliš velký. Můžete mi prosím napsat svoje názory? Technické informace jakžtakž mám, takže spíš Váš pocit z těchto hodinek nebo doporučení, případně kde je nejlépe koupit (nové). Předem dík http://www.hamiltonwatch.com/index_flash.html http://www.classybrand.com/watches/watch_f...n&pid=H71556537
grga_pitic Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 nedavno tady bylo uplne stejne vlakno - mam nove khaki X wind navy a muzu jen doporucit - ale ne k obleku ale spise k nejakemu casual obleceni. PS: spatne pouzivas vyhledavac :-))
Lapis Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Nejlépe je někde ještě vyzkoušet. http://www.hibernia.cz/prodejci/prodejci.htm
Ruhar Odesláno 15. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2007 to grga_pitic: Jo jo vím, že o Hamiltonech je tu spousta informací, ale konkrétně o typu field auto chrono jsem tu našel jen jedno vlákno resp. jen zmínku o nich. to Lapis: To se samozřejmě chystám, chtěl jsem nabrat nějaký informace předem. Připadá mi, že tady na foru je značka Hamilton celkem oblíbená, ale divím se, že je (auto chrono) moc lidí nemá, oblíbenější jsou evidentně X-Windy a Jazzmastery. Ale jak jsem říkal - ty jsou na mě moc velký.
norsi Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Kdo ste si objednavali hamiltony pres ebay, prisel vam prazdny nebo potrzeny zarucak? Me prisli komplet vsechny doklady, ale v zarucaku neni razitko...
ctenar Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 2Ruhar: Zcela nepochybně tady má více členů Hamiltony a negativní hodnocení jsem nezaznamenal (pochopitelně, mám je taky...). Jak sleduju, X-windů je asi nejvíc v různých provedeních. KHAKI FIELD CHRONO AUTO má zcela nepochybně ETA 7750 a jsou stejně velké jako Jazzmastery. Zkoušel jsem je na ruce v Dealu v Ostravě. "Pocitově" působí dokonce větší, masivnější, celkově drsnější, než Jazzmastery, ale průměr bude +/- stejný. Doporučuju do "užšího výběru" Jazzmastery zařadit. Jsou univerzálnější než KHAKI FIELD. 2grga_pitic: nosím W-windy mna oceli k obleku. Vím, vím, vím, vím, vím, nejsou to "oblekovky", ale ve verzi "bez barviček" je to akceptovatelné. Stejně mi není jasné, proč Omegy Seamastery (které taky nejsou typické oblekovky) k obleku nikoho nepřekvapí a X-windy ano... Fakt je, že KHAKI FIELD vzledem k řemenu s nýty, fakt do obleku nejsou....
M-72 Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Kdo ste si objednavali hamiltony pres ebay, prisel vam prazdny nebo potrzeny zarucak? Me prisli komplet vsechny doklady, ale v zarucaku neni razitko... X WIND zakoupeny na ebay od TIMEPARADISE a razítko mi tam dali :-)
grga_pitic Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 2Ruhar: Zcela nepochybně tady má více členů Hamiltony a negativní hodnocení jsem nezaznamenal (pochopitelně, mám je taky...). Jak sleduju, X-windů je asi nejvíc v různých provedeních. KHAKI FIELD CHRONO AUTO má zcela nepochybně ETA 7750 a jsou stejně velké jako Jazzmastery. Zkoušel jsem je na ruce v Dealu v Ostravě. "Pocitově" působí dokonce větší, masivnější, celkově drsnější, než Jazzmastery, ale průměr bude +/- stejný. Doporučuju do "užšího výběru" Jazzmastery zařadit. Jsou univerzálnější než KHAKI FIELD. 2grga_pitic: nosím W-windy mna oceli k obleku. Vím, vím, vím, vím, vím, nejsou to "oblekovky", ale ve verzi "bez barviček" je to akceptovatelné. Stejně mi není jasné, proč Omegy Seamastery (které taky nejsou typické oblekovky) k obleku nikoho nepřekvapí a X-windy ano... Fakt je, že KHAKI FIELD vzledem k řemenu s nýty, fakt do obleku nejsou.... ja ani seamastery nenosim k obleku :-))))
ctenar Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 2Ruhar: Zcela nepochybně tady má více členů Hamiltony a negativní hodnocení jsem nezaznamenal (pochopitelně, mám je taky...). Jak sleduju, X-windů je asi nejvíc v různých provedeních. KHAKI FIELD CHRONO AUTO má zcela nepochybně ETA 7750 a jsou stejně velké jako Jazzmastery. Zkoušel jsem je na ruce v Dealu v Ostravě. "Pocitově" působí dokonce větší, masivnější, celkově drsnější, než Jazzmastery, ale průměr bude +/- stejný. Doporučuju do "užšího výběru" Jazzmastery zařadit. Jsou univerzálnější než KHAKI FIELD. 2grga_pitic: nosím W-windy mna oceli k obleku. Vím, vím, vím, vím, vím, nejsou to "oblekovky", ale ve verzi "bez barviček" je to akceptovatelné. Stejně mi není jasné, proč Omegy Seamastery (které taky nejsou typické oblekovky) k obleku nikoho nepřekvapí a X-windy ano... Fakt je, že KHAKI FIELD vzledem k řemenu s nýty, fakt do obleku nejsou.... ja ani seamastery nenosim k obleku :-)))) Hm, jenže já chodím v obleku 90% času...... tak je snad tento prohřešek omluvitelný :-)
grga_pitic Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 2Ruhar: Zcela nepochybně tady má více členů Hamiltony a negativní hodnocení jsem nezaznamenal (pochopitelně, mám je taky...). Jak sleduju, X-windů je asi nejvíc v různých provedeních. KHAKI FIELD CHRONO AUTO má zcela nepochybně ETA 7750 a jsou stejně velké jako Jazzmastery. Zkoušel jsem je na ruce v Dealu v Ostravě. "Pocitově" působí dokonce větší, masivnější, celkově drsnější, než Jazzmastery, ale průměr bude +/- stejný. Doporučuju do "užšího výběru" Jazzmastery zařadit. Jsou univerzálnější než KHAKI FIELD. 2grga_pitic: nosím W-windy mna oceli k obleku. Vím, vím, vím, vím, vím, nejsou to "oblekovky", ale ve verzi "bez barviček" je to akceptovatelné. Stejně mi není jasné, proč Omegy Seamastery (které taky nejsou typické oblekovky) k obleku nikoho nepřekvapí a X-windy ano... Fakt je, že KHAKI FIELD vzledem k řemenu s nýty, fakt do obleku nejsou.... ja ani seamastery nenosim k obleku :-)))) Hm, jenže já chodím v obleku 90% času...... tak je snad tento prohřešek omluvitelný :-) Jsem na tom stejne - bohuzel musim mit kravatu taky temer porad kolem krku :-((((
norsi Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Kdo ste si objednavali hamiltony pres ebay, prisel vam prazdny nebo potrzeny zarucak? Me prisli komplet vsechny doklady, ale v zarucaku neni razitko... X WIND zakoupeny na ebay od TIMEPARADISE a razítko mi tam dali :-) No ja ho tam nemam, tak doufam, ze vsechno probehne vporadku a zaruku nebudu potrebovat. V nejhorsim bych to asi musel znovu resit pres prodejce... Hodnoceni ma 100%, tak by snad zadny komplikace nebyly...
Ruhar Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2007 to ctenar: Dnes jsem je byl vyzkoušet v Details, a máš pravdu, působí celkem robusním dojmem (až jsem zauvažoval jestli na mojí ruku není 42mm moc), a dokonce se mi navešly pod košili kterou jsem měl na sobě, ale myslím, že si zvyknu. Jazzmaster jsou pěkný, ale nemaj den v týdnu a datum není na 3. Víc se mi líbí na řemenu, ale byl dost tvrdej (snad se poddá) a spona mi taky zrovna nepřesvědčila, takže zase uvažuju o oceli. Teď zkusím prohledat ebay, ale kdybyste někdo měl zajímavej tip, dejte vědět. Dík
Návštěvník Snow Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Kdo ste si objednavali hamiltony pres ebay, prisel vam prazdny nebo potrzeny zarucak? Me prisli komplet vsechny doklady, ale v zarucaku neni razitko... X WIND zakoupeny na ebay od TIMEPARADISE a razítko mi tam dali :-) Stejná akce : ebay, TIMEPARADISE a razítko mi dali také.
Petr_S Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Koupit by šly třeba tady: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...79701&rd=1&rd=1 Kupoval jsem zde své první automaty
Ruhar Odesláno 17. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2007 to Petr_S: Taky jsem to našel, uvidíme jak se to bude vyvíjet. Preferoval bych radši hnědej řemen nebo ocel tah, ale to není překážka, to jde vyměnit.
Ruhar Odesláno 19. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2007 Tak aukce, kterou nabízel Petr_S se zdá být nejlepší. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...79701&rd=1&rd=1 Zásadní otázka - může mi někdo pomoct je vydražit? Případně co si myslíte o koupi ihned (bez dražby) za 515 USD. Kdyby jich na ebay byly desítky, asi bych takhle neuvažoval, ale dle mého gusta jsou v současné nabídce a za tyhle peníze jediný. Nebo se vyplatí počkat?
kubson Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Odesláno 19. března 2007 s vydražením rád pomohu.. kdyžtak mail
Ruhar Odesláno 19. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2007 to kubson: díky, pošlu mail během večera
Jerryl Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Odesláno 19. března 2007 Tyhle kousky se mi moc líbí. Za kolik myslíte, že budou vydraženy. Stejný nabízí za cenu "kup ihned" za 515 dolarů. I to je docela dobrá cena. Myslel jsem na ně hodně. Počkám si na nějakou příležitost až si je "zasloužím". Podávejte prosím průběžně informace, jak dražíte. Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se