kubson Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Odesláno 19. března 2007 to kubson: poslal jsem mail na mail jsem odpověděl
Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Odesláno 19. března 2007 To KUBSON, posílám Ti email.
Jerryl Odesláno 21. března 2007 Nahlásit Odesláno 21. března 2007 Chlapi jak jste na tom - dražíte nebo ne? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...79701&rd=1&rd=1 Líbí se mi taky, ale nechci se bít v aukci s kamarády
Jerryl Odesláno 21. března 2007 Nahlásit Odesláno 21. března 2007 Počkám, co řeknou ostatní Ruhar a Kubson dvorní to dražitel.
Ruhar Odesláno 21. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2007 Zdálo se nám s Kubsonem, že prodávající má jen jeden max. dva kusy, takže jsme nakoupili buynow za 515USD. Když jsem pak koukal na podobné prodeje, myslím že konečná cena se nebude o mnoho lišit. Pokud bude nižší, tak jsem holt prodělal. Prodávající totiž aukci nestáhl, takže jich má evidentně víc. Pokud někdo chcete dražit, směle do toho, já už bych měl mít hodinky na cestě.
Ruhar Odesláno 30. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Tak je mám doma. Především DÍKY Kubsonovi dorazily dnes dopoledne po cestě přes půl světa. Fotky hodim do "Pochlubte se.......".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se