stapal Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 jsem asi založil dotaz ve špatné sekci: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59493-seneta-spiral-breguet/ Děkuji za info
bronek Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Ahoj,schází podstatné - vyfoť stroj, ať se alespoň kouknem. Jsou-li zlaté (aspoň se tak jeví), tak cena zlata + něco navíc je bonus. Jdou? Včištění v DEALu na Masarykově, levné to ale není.
stapal Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 jj jsou zlaté a jdou. Odchylka za den je +31 s. Tady jsou fotky zevnitř: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Možná jsi chtěl říct Tady jsou megafotky zevnitř
bronek Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Strojek slušný. V 15-ti kamenech. Kotva. Používal se v kvalitnějších hodinkách, tedy co jsem alespoň já viděl. A viděl jsem ho u více značek... tak myslím, že masová výroba. Když tak mě někdo opravte. A cena? Platí co je uvedeno výše.
Karlos Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Strojek slušný. V 15-ti kamenech. Když tak mě někdo opravte.Tak dobře. U číslovek se žádné koncovky nikdy nepíšou a slovo kdyžtak se v tomto případě píše dohromady.
stapal Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Možná jsi chtěl říct Tady jsou megafotky zevnitř no asi jo, max. je 2 MB tak jsem to využil
stapal Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 asi by bylo potřeba je nechat vyčistit a udělat renovaci ciferníku, přední kryt nedrží a sklíčko vypadává - na kolik to tak odhadujete?
bronek Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 15-ti... A to je pravda, neb se jedná o odvozené přídavné jméno.
bronek Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Když je ciferník ze stříbra tak fakt nevím. Sklíčko se dá přilepit k rámečku. U předního víka bývá nejčastější problém v opotřebované hraně. Dá se to někdy vyřešit zvětšením zářezu, to už je ale spíše pro hodináře.
Karlos Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Na zadním vnitřním plášti je napsáno 16 rubis, chaton. Ale na strojku je maximálně 15 kamenů a šaton nevidím žádný. Co když strojek není původní? Na strojku schází šroubek pro uchycení v pouzdře a šroubek pro úchyt natahovací hřídelky je tak divně a neobvykle u kraje, že to dělá dojem, jako kdyby někdo celý strojek o něco zmenšil, aby se mu tam vešel.. (Bronek: "neb se jedná o odvozené přídavné jméno" - podle mě je to normální číslovka)
Dr.Gaga Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Jo. Vypadá to, jako skládačka! :-) To je legrace. Všimni si, že strojek má kolem sebe ještě plechový kroužek. Stroj má 15 kamenu a pouzdro je z jiných hodinek.
Karlos Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Taky se ti to nezdá, že? Škoda že nejde vyfotit strojek ze strany.
Dr.Gaga Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Ne, nezdá se mi to vůbec. A taky se mi vůbec nelíbí, že strojek tam "visí" jenom na ráfku a na korunce. Ale každopádně, hodinky cenu mají. Minimálně na zlato, ale i ten strojek je celkem ok.
stapal Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2013 a kam s tím nejlíp zajít na identifikaci?
Karlos Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 (upraveno) A co chceš identifikovat? Edit: Identifikace: Kapesní hodinky pánské, zlaté. Pouzdro značky Seneta, strojek nepůvodní, neznačený, anonymní. Upraveno 29. září 2013 uživatelem Karlos
stapal Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2013 to co je tam za ten neoriginální strojek a slyšet k tomu nějaký příběh, proč se to tak asi stalo atd.
Karlos Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Tak dobře.Je to strojek střední kvality, s kotvovým krokem a Breguetovým vláskem.Výrobce: neznámýPočet rubínů: pravděpodobně 15Materiál: zlacená mosazVelikost: neznámáStav: zachovalý, v choduDůvod výměny: neznámý
stapal Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2013 sorry, jsem začátečník. Důvodem takovéto výměny byla porucha původního strojku?
Karlos Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Třeba. Možných důvodů by se našlo víc, stačí jen popustit uzdu fantazii 20. století bylo docela pestré a bohaté na prudké změny. Spousta předmětů tak má za sebou někdy až neuvěřitelné cesty a příběhy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se