prischera Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) Perfektní komunikace, rychlé odeslání. Hodinky v dobrém stavu, jen s neorigo (štíhlé, ne silnější Seiko) stěžejkami to by asi bylo fajn zmínit. P. Upraveno 11. března 2013 uživatelem prischera
Doth Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Vše proběhlo bez jakéhokoliv zdržování, bezproblémově a k mé spokojenosti
nicename Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 perfektne, rychle, vyborna cena, oranzady na ruke :-D
People Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 extra rychla posta a komunikacia, super balenie, vyborna cena, co viac chciet. Radost obchodovat.
JaRooN Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Lukáš, moc ďakujem za skvelé hodinky.Tento člověk rychle zabalil, ještě rychleji odeslal a okamžitě, když jsem hlásil skrytou závadu, o které nemohl vědět (ulomená korunka, kdy pod silnou lupou bylo vidět kaz z výroby na osičce), tak reagoval a nabídl slevu nebo vrácení. Nesouhlasil jsem, hodinky jsem moc chtěl a tak Lukáš ještě v ten den korunku vyhledal na íbaj, objednal na své náklady a nechal odeslat přímo mě do ruky.Za sebe musím jen doporučit a poděkovat. Radost jednat s takovým člověkem...
tomas27 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Perfektní obchod, rychlá komunikace i dodání. Maximální spokojenost. Děkuji Lukáši.
kaktusář Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Odesláno 5. září 2023 Super komunikace, super rychlost, ochota, paráda! Díky!
mlsoun1 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Odesláno 27. října 2023 Vše v naprostém pořádku,obchod proběhl na výbornou a baleni luxus.Takže kolegu určitě doporučuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se