safi Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 afrikab napsal: Karol napsal: neviete niekto či sa da na atlasy objednat priehladne dynko? Bohuzel neda. Ani to u potapecskych neni bezne (videl jsem to jen na Invictach). Ale pry se da takove dynko na zakazku vyrobit. Průhledné dýnka se dá vyrobit z původního, pokud je dostatečně silné. Nevím jak je to s vodotěsností (ale viděl bych to tak max. na šnorchlování). Teď s Mechanem řešíme takový miniprojekt úpravy jednoho plného pouzdra na pouzdro s průhledem - ale pro společenské hodinky tak mě vodotěsnost nemusí zase až tak moc trápit.
jfk Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 afrikab napsal: jfk napsal: Já to vyřešil tak, že jsem si k těmto hodinkám koupil ještě jedny Sporty 5 s průhledným dýnkem . A to funguje? Jaky typ jsi si koupil? Sice nejsou na potápění,ale mám je jako společenské hodinky a do strojku vidím a to jsem také plánoval.
afrikab Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 jfk napsal: Sice nejsou na potápění,ale mám je jako společenské hodinky a do strojku vidím a to jsem také plánoval. Tak to jsem to spatne pochopil. Ja myslel, ze jsi z nich to dynko prendal na Atlasy.
jfk Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 afrikab napsal: jfk napsal: Sice nejsou na potápění,ale mám je jako společenské hodinky a do strojku vidím a to jsem také plánoval. Tak to jsem to spatne pochopil. Ja myslel, ze jsi z nich to dynko prendal na Atlasy. Původně jsem to tak chtěl udělat, že bych si sehnal průhledné dýnko na ty potápěčský Seika. Nákup hodinek za 1250,-- i s průhledným dýnkem mi přišlo jako rozumnější řešení.
spiderer Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 jfk napsal: afrikab napsal: jfk napsal: Já to vyřešil tak, že jsem si k těmto hodinkám koupil ještě jedny Sporty 5 s průhledným dýnkem . A to funguje? Jaky typ jsi si koupil? Sice nejsou na potápění,ale mám je jako společenské hodinky a do strojku vidím a to jsem také plánoval. jfk - tenhle remen jsi mel rovnou k nim nebo jsi ho dokupoval pozdeji?
Návštěvník Snow Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 ¨safi napsal: afrikab napsal: Karol napsal: neviete niekto či sa da na atlasy objednat priehladne dynko? Bohuzel neda. Ani to u potapecskych neni bezne (videl jsem to jen na Invictach). Ale pry se da takove dynko na zakazku vyrobit. Průhledné dýnka se dá vyrobit z původního, pokud je dostatečně silné. Nevím jak je to s vodotěsností (ale viděl bych to tak max. na šnorchlování). Teď s Mechanem řešíme takový miniprojekt úpravy jednoho plného pouzdra na pouzdro s průhledem - ale pro společenské hodinky tak mě vodotěsnost nemusí zase až tak moc trápit. Firma Glycine má hodinky do 200m se safírem celkem běžně
afrikab Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Snow napsal: Firma Glycine má hodinky do 200m se safírem celkem běžně Ovsem na prvni pohled moc potapecsky nevypadaji. Ale i Panerai ma u svych potapecskych prosklene dynko. Jen to je jiny design, stejne jako u Glycine.
Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Tento model od Glycine potáčský není, chtěl jsem jen ukázat hodinky, které maji prosklené dýnko a vodotěsnost do hlubky 200m, jinak má Glycine samozřejmě ve svém sortimentu hodinky potápěčské, které mají kovové dýnko s moc pěkným žralokem
lassie Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Treba takove TISSOT SEASTAR 1000 maj 300M a safir i dole
afrikab Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 jfk napsal: afrikab napsal: jfk napsal: Sice nejsou na potápění,ale mám je jako společenské hodinky a do strojku vidím a to jsem také plánoval. Tak to jsem to spatne pochopil. Ja myslel, ze jsi z nich to dynko prendal na Atlasy. Původně jsem to tak chtěl udělat, že bych si sehnal průhledné dýnko na ty potápěčský Seika. Nákup hodinek za 1250,-- i s průhledným dýnkem mi přišlo jako rozumnější řešení. A lze z nich vubec prendat dyno na Atlasy?
afrikab Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 lassie napsal: Treba takove TISSOT SEASTAR 1000 maj 300M a safir i dole http://www.netretinus.com/watch/tissaut_1_800_web.jpg No jo, maji. Ale zas oproti Seikam maji dekorovany strojek. I kdyz bych se taky do nich obcas rad podival.
jfk Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 spiderer napsal: jfk napsal: afrikab napsal: A to funguje? Jaky typ jsi si koupil? Sice nejsou na potápění,ale mám je jako společenské hodinky a do strojku vidím a to jsem také plánoval. jfk - tenhle remen jsi mel rovnou k nim nebo jsi ho dokupoval pozdeji? Kožený řemen se sponou jsem dokoupil vyšlo mne to na 850,-- Kč. Ten původní kovový tah činil to, že ty hodinky moc nevynikly .
jfk Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 afrikab napsal: jfk napsal: afrikab napsal: Tak to jsem to spatne pochopil. Ja myslel, ze jsi z nich to dynko prendal na Atlasy. Původně jsem to tak chtěl udělat, že bych si sehnal průhledné dýnko na ty potápěčský Seika. Nákup hodinek za 1250,-- i s průhledným dýnkem mi přišlo jako rozumnější řešení. A lze z nich vubec prendat dyno na Atlasy? Tak to jsem bohužel nezkoušel ani nezjišťoval.
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Jaké se Vám líbí víc Atlasy: SKZ209 (modré) nebo SKZ211 (černé) ? Pořád se nemohu rozhodnout. Na fotkách ta modrá vypadá spíš jako černá. Na černých mi zase tak nějak nesedí ty žluté ručičky.
Návštěvník tolja Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Modré,žluté ručky na černých se mi také moc nelíbí.
afrikab Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 milosklikar napsal: Jaké se Vám líbí víc Atlasy: SKZ209 (modré) nebo SKZ211 (černé) ? Pořád se nemohu rozhodnout. Na fotkách ta modrá vypadá spíš jako černá. Na černých mi zase tak nějak nesedí ty žluté ručičky. Ja mam bile.
Karol Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 milosklikar napsal: Jaké se Vám líbí víc Atlasy: SKZ209 (modré) nebo SKZ211 (černé) ? Pořád se nemohu rozhodnout. Na fotkách ta modrá vypadá spíš jako černá. Na černých mi zase tak nějak nesedí ty žluté ručičky. mam tie modre a ta modra je naozaj hodne tmava ale aspon je vyrazny den a datum
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Vždycky už jsem skoro rozhodnut pro jedny a pak se opět podívám na fotku a znejistím. Co když se mi ty modré nebudou líbit.... Tak radši ty černé.... Ale co ty ručky.... Sakra to není k životu..
Karol Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 milosklikar napsal: Vždycky už jsem skoro rozhodnut pro jedny a pak se opět podívám na fotku a znejistím. Co když se mi ty modré nebudou líbit.... Tak radši ty černé.... Ale co ty ručky.... Sakra to není k životu.. neexistuje aby sa Ti nepačili nech si vyberieš ktorekolvek,za tie peniaze su to naozaj super hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se