Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Kluci, čeká mě s manželkou příjemný výlet do Prahy po hodinářstvích, poraďte mi prosím do jakých obchodů bychom se v Praze měli podívat a naživo si prohlédnout hodinky typu Certina, Tissot, Junkers, Fortis,...prostě standardní nabídku automatů 15-25 tisíc. Zatím bych to viděl takto:

- Brož (pasáž Alfa - letecké hodinky - tam si chci prohlédnout ty Junkersy)

- Koscom

- Dušák (Arkády)

Díky za každou radu :-)

T.

Odesláno (upraveno)

Tvůj výběr je dobrej a když budeš v alfe tak vedle je Altman po případě na Václaváku ještě Beny ... a když Certinu a Fortis tak nejlepší je Koscom no..........

Upraveno uživatelem olin001
Odesláno

Tyhle miluju už od chvíle,co je udělal Rolex v padesátých letech a to jsem ještě nebyl pár let na světě,tedˇ je umí pěkně i Breitling ,nebo třeba i Certina   http://www.chrono24.cz/certina/herren-automatik-kollektion-ds-1-day-date--id2391939.htm?dosearch=true&query=certina+herren+automatik+kollektion&resultview=list&searchexplain=1&showpage=2&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

7612307131405.jpg

Odesláno

Pánové, všem díky za rady a tipy, dnes jsem se zařadil mezi Fortisáky! :-) Oficiálně sice ještě nejsem vlastník, to je zatím moje žena, ale za pár dní na mě hodinky bafnou z narozeninovýho dortu :-)

PS: Všem doporučuju návštěvu Chronoshopu! Supr pokec s panem prodavačem, parádní přístup a hlavně nádherný hodinky, který na fotkách ani zdaleka nevypadají tak skvěle jako naživo!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...