Přejít na obsah

Edox

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Včera jsem viděl naživo tyhle Edox Class I, model 80061 3N NIN: edox800613nninuq0.jpg

42 mm průměr, antireflexní safír, ETA 2824, 500 m vodotěsnost, karbonový ciferník, kaučukový řemen s kovovou sponou. Doporučená cena 27.700 Kč.

Dovozce Aviko Time s.r.o. Nemáte tam někdo známého, abych dostal slevu? :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Je to fungl nový model na webu není téměř k nalezení, ještě ho dělají s rezervou chodu za cenu víc než dvojnásobnou. Nejlevněji jsem je našel v Japonsku za cca 22 tisíc. Kolik bych za ně dal? Líbila by se mi dvacka...:)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Viktor napsal:

Díky, ty stránky jsem viděl, ale nepropracoval jsem se až k ceně. Teď by to chtělo někoho, kdo má cestu do Polska a poptal se mi na cenu při platbě cash.:) Firma Apart má obchody po celé zemi a několik blízko našich hranic. Nejede někdo do Polska???

Odesláno
  Kamil napsal:
  Viktor napsal:

Díky, ty stránky jsem viděl, ale nepropracoval jsem se až k ceně. Teď by to chtělo někoho, kdo má cestu do Polska a poptal se mi na cenu při platbě cash.:) Firma Apart má obchody po celé zemi a několik blízko našich hranic. Nejede někdo do Polska???

Ahoj Kamile, Do Polska jedu až 5.5.2007 a to do města Legnica mají tam i svojí prodejnu, ale nevím zda vydržíš tak dlouho čekat na informaci o ceně :(. Pokud budeš mít zájem a bude na to čas klidně se ti poptám. Ahoj jfk

Návštěvník Kamil
Odesláno
  jfk napsal:
Ahoj Kamile, Do Polska jedu až 5.5.2007 a to do města Legnica mají tam i svojí prodejnu, ale nevím zda vydržíš tak dlouho čekat na informaci o ceně :(. Pokud budeš mít zájem a bude na to čas klidně se ti poptám. Ahoj jfk

Nijak to nespěchá, klidně počkám. Jestli se do té doby neobjeví někdo jiný, budu rád, když nezapomeneš a poptáš se, když budeš mít čas a náladu. Na webu Apart mají cenu 2.640 zlotých, což vychází na necelých 19 tisíc. Víme ze zkušenosti, že většinou lze dostat ještě nějakou slevu při platbě cash, na což spoléhám. U nás jsem je viděl v prodejně firmy Planeo Quick Time v paláci Flóra v Praze.

Odesláno
  Kamil napsal:
  jfk napsal:

Nijak to nespěchá, klidně počkám. Jestli se do té doby neobjeví někdo jiný, budu rád, když nezapomeneš a poptáš se, když budeš mít čas a náladu. Na webu Apart mají cenu 2.640 zlotých, což vychází na necelých 19 tisíc. Víme ze zkušenosti, že většinou lze dostat ještě nějakou slevu při platbě cash, na což spoléhám. U nás jsem je viděl v prodejně firmy Planeo Quick Time v paláci Flóra v Praze.

Rád to udělám stačí se jenom tak kolem 3.5.2007 připomenout meilem na jirifotograf@seznam.cz a pokud to bude možné cenu zjistím. Chce to však zvážit zda levnější cena se vyplatí na úkor možných problémů (záruka).

Návštěvník Kamil
Odesláno
  jfk napsal:
Rád to udělám stačí se jenom tak kolem 3.5.2007 připomenout...

To by mohl být problém, jestli nezapomenu.:)

jfk napsal:
...zda levnější cena se vyplatí na úkor možných problémů (záruka).

Toho bych se nebál, jsme v EU, záruka musí platit všude. Stejně bych je nenosil pořád.

Odesláno

Zdarec! Já bydlím v Karviné cca 15km od Polských hranic! Zkusím se nejdřív poptat otce(robi na šachtě) :) ať se popta polskych soudruhu kde by ten obchod se zn.Edox mohl být nejblíž od nás a pak se tam vydan to obhlídnout a poreferoval bych Vám co a jak s cenou apod.Myslím,že by to mohlo být rychleji než toho 3.5.2007!Až zjistím dajaké info,tak se písnu! Zdar uhlí! Kojan :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  kojan napsal:
Zdarec! Já bydlím v Karviné cca 15km od Polských hranic! Zkusím se nejdřív poptat otce(robi na šachtě) :) ať se popta polskych soudruhu kde by ten obchod se zn.Edox mohl být nejblíž od nás a pak se tam vydan to obhlídnout a poreferoval bych Vám co a jak s cenou apod.Myslím,že by to mohlo být rychleji než toho 3.5.2007!Až zjistím dajaké info,tak se písnu! Zdar uhlí! Kojan :)

Díky, firma Apart má prodejny poblíž Karviné ve městech Bielsko-Biala, Mikolow a Sosnowiec.

Odesláno

Ahoj! Zjistím si jak jednotlivá města jsou daleko ode mne a zkusím tam během příštího týdne zajet a doptat se na ten obchod a cenu!Dám pak

vědět jak jsem dopadl! :)

Odesláno
  kojan napsal:
Ahoj! Zjistím si jak jednotlivá města jsou daleko ode mne a zkusím tam během příštího týdne zajet a doptat se na ten obchod a cenu!Dám pak

vědět jak jsem dopadl! :)

Tak prima mám po starosti :) máš to blíže a držím palce ať pořídíš.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem byl zkouknout u našich polských soudruhů v Bielsko Biale ty Edoxy! Bohužel sleva nešla vyjednat,jak mi sdělili cena je pevná 2640 zlotých bez minimálního navýšení! Prý je dovážejí na objednávku přímo od výrobce! Hodinky jsou velmi elegantní na to že mají sportovního ducha! Ale ten chronograf u tohoto modelu je opravdu bomba! Rozměry,zpracování,charizma opravdu krása!Jen se v mém nadšení musím trochu zchladit protože je to quartz! :( Ale jinak ho mohu jen doporučit! Jinak v tom obchodě měli velký výběr hodinek,velmi vstřícné jednání,prostě radost nakupovat! :)

to Kamil: poslal jsem email

Návštěvník Kamil
Odesláno
  kojan napsal:
Myslíte ten chronograf?

Myslím přesně ty, které bych chtěl a které jsou na obrázku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...