Přejít na obsah

Hodinky do 10000Kč

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové!

Len pred nedávnom som si kúpil svoje prvé normálnejšie hodinky a teraz sa zháňam po ďalších. Chcem hodinky na čiernom koženom pásku a s čiernym ciferníkom. Najviac mi do oka padli asi tieto: http://hodinky.inshop.cz/claude-bernard/classic-chronograf/claude-bernard-01506-3-nin-classic-chronograph.html

Viete mi niekto poradiť, či je to dobrý výber, ako je na tom značka Claude Bernard? Alebo niečo podobné do 10tis Kč?

Upraveno uživatelem lynx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Hodinky vypadají na první pohled zajímavě a značka, alespoň podle toho co jsem se dočetl nebude nic čeho by ses měl bát.

Nevím jestli chceš nutně hodinky s chronografem, ale bojím se, že tento chronograf je spíš pro parádu, z důvodu jeho (alespoň pro mě) mírné nepřehlednosti - vteřinovka běží v protisměru hodinových ručiček od indexu 9 k indexu 3 pak se rychle vrátí a jede znovu - tyto půlmity se načítaji na ukazateli vpravo v rozsahu 0-5 minut, též v protisměru h.r. - no a tyto pětiminuty se načítají na ukazatili vlevo, tentokrát po směru h.r. Takže podle mě chronograf nic moc, ale jako parádička do pohostinství super (to nemyslím nijak zle, taky mám rád, když nekomu ukážu hodinky a on řekne "týjo").

Odkaz ke komentáři

Chrono nie je podmienkou, avšak poteší. Mám radšej hodinky s chronom, najmä po vizuálnej stránke.

JimmyTulip: vďaka, niektoré naozaj vyzerajú pekne, ešte porozmýšľam aj nad touto značkou.

Wimpi: chrono "pro parádu" mi nevadí, zatiaľ stále vedú tieto hodinky

marecenator: práve prezerám celý chronoshop, možno si nakoniec vyberiem aj tam. Rozmerovo hľadám menšie hodinky (neviem teraz presné rozmery), pretože mám úzku ruku. Sedia mi napríklad Tissoty PRC200.

Odkaz ke komentáři

Nejde o nejaké "machrovanie" s chronom, ide o pocit z daných hodiniek pre mňa a tie prvé sa mi zapáčili najviac, preto som ich dal na posúdenie.

Cenu by som bol ochotný aj mierne prekročiť, ale chcem kožený remeň, nie kovový. Poobzerám sa ešte po chronoshope.

Odkaz ke komentáři

Doporučil bych 6R15 v těch SARBech. Vejdou se do limitu a v reálu jsou fakt parádní. Navíc automat a in-house stroj. Jnak kdybys chtěl trochu došetřit, tak popřemýšlej T Visodate nebo DS1 samozřejmě v automatu se safírem. Sportovnější Cetina má dokonce 100 m WR . Oba modely se pohybují kolem 15k. Samozřejmě v uvedené ceně je toho už o hodně  víc na výběr. 

Edit: Zdroj obrázků - WUS

post-10024-0-27642300-1364064083_thumb.jpg

post-10024-0-89149200-1364064108_thumb.jpg

Upraveno uživatelem T1000
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...