ivko9 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 pěknej bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 parádní bronzovky! zplesnivěly přirozeně nebos pomáhal a jinak to řídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Je to prirodzená patina nič nebolo robené pozorujem ako sa to mení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Sinoba gratuluju!!! Úplně mě ty hodinky dostaly. Fakt parádní. Jsou to sice divery, takže Isofrane je potřeba, ale i takovou pořádnou koňskou prdel (nebo něčí jinou) si na nich asi dokážu představit...mohla by si plesnivět hezky s pouzdrem Nevím jestli bych takový batiskaf na ruce unesl, ale jsou bomba! A nejen ty bronzovky, všechny AQUADIVE se mi líbí. Pořádný kus závaží pro pořádný chlapy. Tohle náhodou utopit, tak tam tu vodu normálně nechám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Všiml jsem si, že máš bronzové dýnko. Barví ti zápěstí? Mě Kazimony barvily hrozně. Musel jsem to podlepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Aj som rozmýšľal a nejakej peknej kožke a možno k tomu aj príde.Dýnko je bronzové ale nefarbí mi to ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loni Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Wow, krasny kusok. Kupovali si ich priamo od Aquadive? Ak hej, posielaju ich z mimo EU alebo nie?Dik,M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 moc pěkný bronzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Kupoval som ich priamo s Aquadive ale už sa dajú objednať cez predajcu zo Slovenska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 masakr hodinky. diversky s brutalne vintage nadechem. a k tomu jeste bronz. (kterej teda fakt nemusim).....predstavuju si je v provedeni z kartacovane ocele a slintam:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 8. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Tak zase trošku bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 8. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Tak ešte toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Velka gratulace, ze nejdes s davem:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se