ejkej Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Odesláno 30. března 2013 Zdravím, pri hľadaní hodiniek som sa stretol s Poljot Aviator. Každopádne sa mi akosi zdá, že sa nedajú zohnať, prípadne strašne málo modelov. Už sa tieto modely nevyrábajú alebo ako? Našiel som iba pár, ale pre mňa príliš "komplikované" chronografy, hľadám s jednoduchým ciferníkom. Našiel som iba obrázok Nejaké nápady, kde túto značku hľadať? Alebo čo je toto za model? Vďaka pekne.
quest987 Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Odesláno 30. března 2013 Mrkni tady http://www.poljot24.de/en/index.php/catalogsearch/result/?q=poljot
Návštěvník Strocek Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Tak přesně ty co máš na obrázku mi nabízel jeden člen fóra asi před 2 měsíci v super stavu a za super cenu. Nevím jestli už je neprodal, ale mohl bych ti pak dát kontakt. Tak kdyby si měl zájem tak SZ. Jinak Poljoty můžu jenom chválit za super cenu dobrý hodinky. Měl jsem Poljoty Aviatory chrona a ty byly suprový a byl jsem spokojenej. Hezký, vypadali jako pilotky od Fortisů, lumi nic moc, vodotěsnost taky nic extra, ale přesnost byla parádní. Bohužel po 5letech se mi orosilo sklíčko, tak jsem je dal k hodináři a při tlakový zkoušce se prolomilo dovnitř a vydrápalo ciferník a jelikož to byla limitovaný edice, tak se už ciferník nesehnal a proplatil mi je v plné výši. Já jsem pak hledal nějaký jiný a právě jsem narazil viz. tvoje foto, ale nakonec jsme si koupit Fortis B-42 Marinemaster. K té limitované edici, Poljot to dělá tak, že některé modely udělá jenom v nějakém počtu a to třeba 999 kusů. A jak se stalo mě, sháněli jsme ciferník a ten se prostě nesehnal a i jsem psal na různé weby do zahraničí jestli by neměli nebo nevěděli kde sehnat, tak ani neodpověděli a že jsem psal skoro kam se dá. To je nevýhoda Poljotů nemají tady zastoupení. Kdysi bývalo v Praze v ul. Na příkopě, ale tam je sice prodejna ruských hodinek, ale nějak se tam střídají majitelé a prodávají tam teď jiné ruské značky. Tuším, že Poljot tam neprodávají, ale prodávají Aviatory, které jsem měl taky v merku a nevypadají špatně. Jinak na ebay se Poljot Aviator dá sehnat v pohodě, pořád je tam někdo nabízí. Mě se líbily ty Aviatory a ty vychází na něco lehce přes 5tis i s dopravou z ebaye.
ejkej Odesláno 31. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2013 vďaka za rozsiahlu odpoveď, písal som ti aj SZ.
GSIA79 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Gammy.cz, ale zkušenosti tady docela špatné. Poljot, Poljot-International, Vostok, Aviator se shánějí celkem dobře( mám Aviator a chrono. Strela), jen se vždycky modlím, aby nemuseli na servis. Mám pocit, že autor. servis tady snad ani není a náhr. díly jsou velký problém.
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Ahoj, zkus kdyžtak ruskychronograf.sk ( mám ho vyzkoušenej a naprostá spokojenost).Jinak, jsem už dlouho vlastníkem Poljotů 2614 s budíkem a mohu jen doporučit ( pro orientaci - druhé foto od člena strocek, jen s budíkem :-)).
Návštěvník Strocek Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Tak už nesháním, už jsem je dostal proplacené a koupil jsem si jiné. Na ten ruskychronograf.sk jsem tenkrát psal taky a neodpověděli. V prodejně Gammy se tuším poptával hodinář u které ho jsem ty své měl a taky neměli. Poljoty jako takové nejsou špatné hodinky a v té cenové relaci asi nemají konkurenci, ale s náhradními díly je to špatný a díl z limitované edice, kterou Poljot dával do prodeje před 5 lety asi ani nemá cenu shánět, zvlášť když není v ČR autorizovaný prodejce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se