Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj přátelé,

letos v únoru nás, ve věku nedožitých 92 let, opustil můj děda a dnes jsem si od babičky dovezl troje jeho hodinky (někde by měly být ještě minimálně jedny Diplomaty). Protože se v ruských hodinkách vůbec neorientuju, prosím znalejší o jejich identifikaci a pokud možno co nejvíc informací. Mám v úmyslu je nechat vyčistit a na jedny z nich hodit pěkný řemen a občas je ponosit, ale rád bych si o nich také něco přečetl.

Děkuji všem za snahu

A.

P.S. Cenu pro mne mají nedozírnou, takže ta skutečná mne nezajímá.

post-679-0-20903200-1364751697_thumb.jpg

post-679-0-30235800-1364751706_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

...a pokud možno co nejvíc informací.

Pokud dobře nafotíš dýnka a pak ještě strojky uvnitř, tak se tvé přání o co nejvíce informací určitě splní. :)

Odesláno

Děda měl dobrý vkus.

Ty první a druhé jsou Pobědy - ty první jsou v patrně nejklasičtějším provedení (must have), druhé zase podle mě docela vzácné.

Něco o obecně nich je zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49589-ruske-kalibry/page-3

Foto strojku nám napoví víc, ale oba podle mě budou mít to samé, max. s nějakou drobnou výrobní subvarinatou.

Třetí - Poljoty de luxe automat - to je taky pěkný kousek. Už Poljot de luxe je ceněný, automat je bonus navíc. Podle mě ve své době top sovětský oblekový model.

Ukaž ty spodky, třeba nás ještě překvapí, že jsou celozlaté. No, spíš asi ne, ale minimálně zlacené budou.

Odesláno

:notworthy:  Děkuji moc, večer zkusím vše nafotit, dýnka určitě zlatá nejsou, takže to vidím spíš na to zlacení, ale pošlu co půjde.

Odesláno

Pekne kusky, deda mal fakt dobry vkus.

Aj stale funguju, ci este si neskusal?

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ty zlate Pobedy a jeste v takovem stavu se jen tak nevidi! Nadhera! Krasna vzpominka na dedu

Odesláno

Ahoj,

tak je to špatný, na fotky strojků budeme muset počkat na hodináře, protože jsem se do nich nedostal :( Fotky dýnek sem dát můžu, ale až na Poljoty jsou hladká (na těch Poljotech je věnování)

Příští týden zkusím Mechana.

Odesláno

Pekne kusky, deda mal fakt dobry vkus.

Aj stale funguju, ci este si neskusal?

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Raději jsem je ještě nenatahoval, abych něco nepochroumal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...