Andrew Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 (upraveno) Ahoj přátelé,letos v únoru nás, ve věku nedožitých 92 let, opustil můj děda a dnes jsem si od babičky dovezl troje jeho hodinky (někde by měly být ještě minimálně jedny Diplomaty). Protože se v ruských hodinkách vůbec neorientuju, prosím znalejší o jejich identifikaci a pokud možno co nejvíc informací. Mám v úmyslu je nechat vyčistit a na jedny z nich hodit pěkný řemen a občas je ponosit, ale rád bych si o nich také něco přečetl. Děkuji všem za snahu A. P.S. Cenu pro mne mají nedozírnou, takže ta skutečná mne nezajímá. Upraveno 31. března 2013 uživatelem Andrew
Petr_P Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 ...a pokud možno co nejvíc informací. Pokud dobře nafotíš dýnka a pak ještě strojky uvnitř, tak se tvé přání o co nejvíce informací určitě splní.
odjinud Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Děda měl dobrý vkus.Ty první a druhé jsou Pobědy - ty první jsou v patrně nejklasičtějším provedení (must have), druhé zase podle mě docela vzácné.Něco o obecně nich je zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49589-ruske-kalibry/page-3Foto strojku nám napoví víc, ale oba podle mě budou mít to samé, max. s nějakou drobnou výrobní subvarinatou. Třetí - Poljoty de luxe automat - to je taky pěkný kousek. Už Poljot de luxe je ceněný, automat je bonus navíc. Podle mě ve své době top sovětský oblekový model. Ukaž ty spodky, třeba nás ještě překvapí, že jsou celozlaté. No, spíš asi ne, ale minimálně zlacené budou.
Artesia Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Poljoty jsou nádherné a Pobědy krásné...
Andrew Odesláno 3. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Děkuji moc, večer zkusím vše nafotit, dýnka určitě zlatá nejsou, takže to vidím spíš na to zlacení, ale pošlu co půjde.
marecek Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Pekne kusky, deda mal fakt dobry vkus. Aj stale funguju, ci este si neskusal? Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
tic-tac Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Ty zlate Pobedy a jeste v takovem stavu se jen tak nevidi! Nadhera! Krasna vzpominka na dedu
Andrew Odesláno 21. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Ahoj,tak je to špatný, na fotky strojků budeme muset počkat na hodináře, protože jsem se do nich nedostal Fotky dýnek sem dát můžu, ale až na Poljoty jsou hladká (na těch Poljotech je věnování) Příští týden zkusím Mechana.
Andrew Odesláno 21. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Pekne kusky, deda mal fakt dobry vkus.Aj stale funguju, ci este si neskusal? Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD Raději jsem je ještě nenatahoval, abych něco nepochroumal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se