Marcus Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 2 a 4 fotka se ti povedly přímo mistrovsky. Hned si vzpomenu, jak jsi mi je na srazu půjčil a jako bych je znovu cítil na ruce. Jsou parádní a přesto, že nejsou zrovna nejmenší, seděly dokonale.
Sedlin Odesláno 1. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 sem je hodil na hadr a trochu potahal po venku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 jakože dobrý.... ale mooooooc vysokýýýý
villain83 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Moc hezky fotky,to je fakt kladivo.Lesteny pouzdro je skvely,brouseny by takhle nevyniklo.
Denjl Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 a ta safirova luneta a keramicky číselník... prostě paráda....
Lamiczka Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Nemuzu si pomoct ale pripominaji mi trochu becka SOH. Priste vyfot i dynko...
Denjl Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 trošku ano... ale ty se tak nelesknou....
OndraPod Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Fotky paradni!Hodinky taky, libi se mi na nich ta univerzalnost, tim spis me mrzi ta vyska pouzdra.Mit tak o 3-4mm min, bohate by mi stacila WR 1000m, tak je mam taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se