Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

To se ani nedivím, jsou krásné :), tedy až na lupu, která mě značně irituje ( můj subjektivní názor ), ale dokázal bych si to sám před sebou zdůvodnit :).

Návštěvník Snow
Odesláno

Abych nezákládal nové vlákno přidávám pár fotek hodinek Glycine, tomu říkám konzerva, pánové ;), jinak velice hezké a hned bych do nich šel, ale ta cena, ach jo

Odesláno

Když jsem měl na marketing Glycinu zhruba před dvěma tejdnama nemístný otázky ohledně čtyřiadvacetihodinovejch hodinek, slečna mi odepsala, že na Basilej chystají novou kolekci a mezi řádkama jsem četl, že se mám nač těšit. Uvidíme...

Návštěvník Snow
Odesláno

Také se těším :), jsou vstřícní :), asi od nich něco v budoucnosti koupím, ale spíš nějakou ojetinu z ebay :)

Odesláno
  farářskej napsal:
Když jsem měl na marketing Glycinu zhruba před dvěma tejdnama nemístný otázky ohledně čtyřiadvacetihodinovejch hodinek, slečna mi odepsala, že na Basilej chystají novou kolekci a mezi řádkama jsem četl, že se mám nač těšit. Uvidíme...

nemáš nějaký kontakt na ně kde reagují? já je bombraduju a ignorace...

Odesláno
  kubson napsal:
nemáš nějaký kontakt na ně kde reagují? já je bombraduju a ignorace...

GLYCINE WATCH SA

Eva Däpp

www.glycine-watch.ch

ed@glycine-watch.ch

Tel. +41 32 341 22 13

Fax +41 32 341 22 16

Snad ti to pomůže...

edit: psal jsem jim normálně na normální adresu uvedenou na webovkách, bylo to glycine@glycine-watch.ch, tak netuším, kdes měl zádrhel - leda bys měl ještě blbější otázky než já :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...