vikinho Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Je číňan s to vyrobit i jiné šířky? Nebo by to byla zbytečná komplikace? Díky, V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Podle cinanovy nabidky umi vyrobit sire 18,20,22,24 delka dle pozadavku a barevne provedeni jakekoliv. Jaka je realita zjistim, az mu napisu a odpovi mi. Uz mi prisly nejake SZ od kluku tady s poptavkou jine šíře. Uprimne se mi to moc resit nechce, nedelam to na kseft, nic z toho nemam (vyjma starosti). :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Tak mnou osloveny cinan nic. Neco jako, ze to nema skladem (WTF?), a ze si mam projit jeho dalsi nabidku, zda se mi tam nebude neco libit...Prubnu dalsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Zacinam chapat co znamena pojem "domluva jak s cinanem". Druhy cinan reagoval svizne,ale odepsal mi spoustu dotazu, ktere sem specifikoval v uvodnim pozadavku. Tak to zacina byt vyzva :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Jo hochu, nikdo ti nedá víc, než ti dokáže Číňan slíbit.Mohl bych ti vyprávět o zkušenost s těmi jejich firmami. Dotaz - odpověď - další dotazy - sliby - natahování času - změna toho, kdo jedná za jiného - další sliby - konec komunikace bez varování - jednoho dne prostě přestanou chodit odpovědi, ať píšeš na jakýkoliv email.Toto ovšem platí jen tehdy, když chceš něco jiného, než mají ve skladu. Nejdřív ochota a nadšení a pak studená fronta jak nad Atlantikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Diky za info, jeste tomu dam nejaky cas. Je fakt, ze skladem sem to nikde nenasel, proto poptavka po vyrobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Takze cinane asi prd...Budto komunikace ustrnula nebo mi nabizeli neco, co sem uplne nechtel...Jeste prilezitostne budu poptavat, jak bude nalada...Samozrejme neco jineho by bylo, kdybych chtel vice kusu...dtto jak to pise JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se