Akam Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 ahoj všem, nějak jsem zmagořil a zjistil jsem, že moje definitivní hodinky jsou Oris Aquis DateMůžete mi dát prosím tip, kde se dá dobře koupit ? Kde jste pořídili svoje Oris ?Prolezl jsem kde co, ale našel jsem velké prd. chci v modrém provedení viz. obrázek, jsou boží.... díky moc za radu Laďa Link to comment Share on other sites More sharing options...
baza Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Třeba: http://www.watch.de/germany/oris-aquis-date-automatic.html nebo: http://www.uhrinstinkt.de/oris-aquis-date-0173376534155-0742634eb.html nebo: http://www.uhrenlounge.de/shop/#Hersteller/34/Oris/Serie/315/Diving/Modell/21134/01%20733%207653%204155-07%204%2026%2034EB.html Taky jsem po nich koukal .-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrej74 Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Ak sa ti chce kusok zajst na vychod tak skus priamo v ich predajni v Ziline http://www.ichrono.sk/catalog/39/detail/12624-oris-divers-c-date Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted April 16, 2013 Author Report Share Posted April 16, 2013 sice jsem našel černé, ale za super cenu.....máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem ? popř. kolik mě bude stát doprava ?nemají skladem, ale to by nevadilo....já si počkám http://www.marketcrossjewellers.com/watches-c1/gents-aquis-date-p9262 díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 tak jsem našel toto:http://forums.watchuseek.com/f29/oris-aquis-blue-dial-852421.html bohužel tam nejsem registrovaný, pozná někdo co je zkratka země AZ ? Arizona ?díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
sect Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 AZ je Azerbajdzan, aspon takovou maji mpz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 hmm tak to není moc ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hron21 Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Ahoj, chci se zeptat jestli uz sis koupil Oris? Tez je shanim, ale v cernem provedeni. Tak se chci zeptat kde jste je treba koupil a vase zkusenosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzTaPa Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 AZ je Azerbajdzan, aspon takovou maji mpz. kaviarovy tousty, to je vul samo, ze je to arizona. Sold: $925 includes Insured 50 Shipment -- znamena shipment do kterehokoliv z 50ti statu v US... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Dnes som bol v Žiline v Auparku a v predajni Chrono po Oris Aquis date ref.733 7653 4159. Po krátkom telefonáte mi milá predavačka urobila cenu z 1490? na 1311?, takže mi ostalo ešte aj na kávu. Asi na dlho sú to moje posledné hodinky. Vyzerajú nádherne. Keď sa trocha spamätám, tak hodím foto. Radosť obrovská :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 fot, fot, cekame.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinker Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Dnes som bol v Žiline v Auparku a v predajni Chrono po Oris Aquis date ref.733 7653 4159. Po krátkom telefonáte mi milá predavačka urobila cenu z 1490? na 1311?, takže mi ostalo ešte aj na kávu. Asi na dlho sú to moje posledné hodinky. Vyzerajú nádherne. Keď sa trocha spamätám, tak hodím foto. Radosť obrovská :-)Gratulujem, máš teda ref. ... 4159 - čierne s oranžovými ručičkami? Je to vydarená kombinácia. Teším sa, teda hádam čoskoro, na prezentáciu tejto farebnej kombinácie. Thumbs up! Edit: a vitaj v klube! Edited October 1, 2013 by Blinker Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Gratulujem, máš teda ref. ... 4159 - čierne s oranžovými ručičkami? Je to vydarená kombinácia. Teším sa, teda hádam čoskoro, na prezentáciu tejto farebnej kombinácie. Thumbs up! Edit: a vitaj v klube! Ďakujem. Ano mám čierne s oranž. ručičkami na tahu. Pôvodne som išiel po čeirne s bielymi ručičkami /mali však škrabanec na dýnku a to ja nežerem /. Monstra ma tak nakazili, že aspon trochen oranžovej som na orisoch uvítal. Začínajú mi doma robiť problém krabičky od hodiniek. Tieto Orisky mi zabalili v obchode do potápačskej helmy, potom ich prikryli plastovým krytom, to celé dali do krabice a krabicu dali ešte do Oris tašky, takže z obchodu som išiel s taškou ako keby som kúpil celý výklad.Jediná vada /ktorú ale dokážem prehrýzť/ je priehľadné dýnko. To ja nemusím.Už tretie hodinky za veľmi krátky čas. Nemáte na to nejaký liek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Jasne, vyziadaj si ban... <br />Inac gratulujem, kedy budu fotky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurin Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Dobru cenu si vyjednal tiez sa tesim na foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) Fotenie nie je zrovna môj koníček Edited October 2, 2013 by brumko Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 (edited) Oris aquis date fajn ale seiko Monster to istí.] Edited October 7, 2013 by brumko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Oris aquis date fajn ale seiko Monster to istí.Gratuluju k super kousku,jak to vypadá s lumi řekněme pár hodin po nasvícení ve srovnání se Seikem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Gratuluju k super kousku,jak to vypadá s lumi řekněme pár hodin po nasvícení ve srovnání se Seikem?Ďakujem.Seiko svieti podstatne lepšie. Orisy síce svietia po nasvietení podstatne menej ale aj po siedmych hodinách sú v pohode čitatelné avšak Monstrá majú stále navrch a to presne v takom pomere ako som nafotil v predošlých fotkách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) Dnes jsem na německým fóru našel foto gumy se super sponou:Už vím,co asi Orisky dostanou pod stromeček Edit:asi nebude taková sranda jej sehnat.Kdyby náhodou někdo věděl kde,tak prosím přes SZ Edited November 21, 2013 by Juraj11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts