spineshank Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Už jsem najezdil 250 km ... jsem celej koženej , máme tu samý kopce.však to je nejlepší z kopce a do kopce...rovinky jsou pro rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 nechci ti do toho kecat ale nejlepší je z kopce.. jenže to bez toho do kopce moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Ještě abyste viděli jakej sem frajer..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 no nemá tam ty odrazky a nemá.. takhle se kamaráde mezi frajery nemůžeš řadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Kde to koupim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Ještě abyste viděli jakej sem frajer.....sis na zimu koupil kolo jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 ty ksilty ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Bylo za dobrou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 tak to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 hele si řekni my se ti složíme a pošleme ti tady asi tak deset sad odrazek..a jestli je všechny osázíš tak to budeš teprve frajer i když ty kšilty tomu taky dávaj svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Ypo kup si taky. .....jestli máš v garáži místo. Pak můžeš někam vyjet , tam se vyfotit a jsi sportovec. Bez blatníků bych se mohl zašpinit. Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 nechci ti do toho kecat ale nejlepší je z kopce.. jenže to bez toho do kopce moc nejde.já mám rád si máknout do kopce až mi hořej nohy,o to ten sjezdík je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Ypo kup si taky. .....sem rád, že dojdu na hajzl .... bych se moh zranit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 To jsem nevěděl. Promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Ještě abyste viděli jakej sem frajer.....Ty jsi přibral Dane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 ten přední "blatník" ale chrání před zaděláním jenom vidlici , jinak je k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 jo, ale jinak kolo je to pěkný, mnoho šťasných Km v sedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Tak jsem zjisitil, že se tam bude zejtra točit film nebo co. Hlavní hrdina bude Mistr Jan Hus. Tak doufám, že tentokrát to natočej s nějakym šťastnym koncem Nejdřív jsme mu stavěli kazatelnu, ale neodvolal a moc dobře (pro něho) to nedopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 spineshank: hele dik za doporučení LizardSkins , dnešní testovačka cestou do práce a z práce. No jsem rád že jsem nekoupil nějaký tvrdý jebky za kilo . Investice se vyplatila a ještě to libově vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Tak zase premyslim o kole ;-) Myslite, ze je lepsi koupit cannondale caad 10 nebo nejake carbonove od kohokoliv? ... nechci dat vic nez 40k, coz zrovna ten caad 10 splnuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky