spineshank Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 0:30 - chtel bych umet takovyhle bunny hop http://vimeo.com/99370997pěknej skill,je vidět že musel jezdit trial asi.....ale pěkný kousky dává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Pánové teď o víkendu se jede v Řepích Mistrovství republiky v cross-country a sprintu - pro pražáky dost dobrá šance kouknout na špičkový závodění na bikách. Doporučuju, je to naživo sranda.. já pudu fandit určitě. http://www.skcpraha.cz/wp-content/uploads/2013/03/Propozice-XCO-XCE-%C5%A1tafeta-2014-MCR-Praha.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Tak jsem si na test půjčil vysoká karbonová kola. Parádní jízda z kopce. Posunul jsem si maximálku na 87km/h Pak přišla zatáčka a musel jsem brzdit. Tak jsem si udělal radost a objednal jsem. Ale jen 38mm. Tyhle 50 jsou už moc..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Co to je značku, kdo to vyrábí? Taky jsem něco podobnýho míval, teď bych to rozsedl.Jinak 87 už je dost slušný, kde jsi to dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Spinollo Co to je značku, kdo to vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 To jde, za ty prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Je to standartní Taiwan u nás zapletený. Za ty prachy je to super. I váhově. Samozřejmě na galusky . Taky jsem měl strach z toho, že to budu do kopců kroutit - mám 92kg + kolo. Ale musím říct, že to drželo. Žádné povolování brzd atd. A to je mám seřízené hodně natěsno. Kopec je z Valchova do Boskovic. Je to v Jihomoravském kraji. Nejvyšší bod 501 m. n. m., nejnižší bod před zatáčkou cca. 380 m. n. m. a vzdálenost 1,5km rovného úseku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 nesvezl by se nekdo ? Megavalanche 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 (upraveno) Sháním pro malou nějaké odrážedlo, něco podobného jako na obrázku. http://www.kellysbike.com/cz/jizdni-kola-2014/detska-kola/kellys-kite-12#.U8WDS_l_vy1 Nemusí být přímo tato značka. Bodnul by nějaký třeba loňský model co leží někde ve skladu za poloviční cenu. Nějaké tipy? Děkuji Upraveno 15. července 2014 uživatelem Veneria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 mrkni třebas sem http://www.cyklobazar.cz/inzerat/305304/yedoo-too-too-model-c/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 mrkni třebas sem http://www.cyklobazar.cz/inzerat/305304/yedoo-too-too-model-c/ Vypadá pěkně. Škoda jen že je to tak daleko...Brno a okolí, příp. nějaký eshop s novými koly který zasílá třeba PPL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Máte někdo zkušenost s vidlici Epicon od tuning-test.cz? Na můj bajk nemá smysl brát něco echt, takže sháním vidli kolem 5 tisíc. A na toho epicona jsem slyšel kladný ohlasy. Případně kdyby někdo prodával v okolí brna vidli v tyhle cenový hladině, tak mám zájem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Právě jsem doumyval kolo :-)To zase bude jezdit samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Právě jsem doumyval kolo :-) jeste lihovkou docernit vnitrni nohy a je to jinak taky shanim neco na meho ocelace, idealne 80mm, klidne old school bomber, ale ve vybornem stavu, co pobere i mensi nerovnosti (pevnou si koupim v karbonu ), jestli pruzina, tak na 75-80kg 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Máte někdo zkušenost s vidlici Epicon od tuning-test.cz? Na můj bajk nemá smysl brát něco echt, takže sháním vidli kolem 5 tisíc. A na toho epicona jsem slyšel kladný ohlasy. Případně kdyby někdo prodával v okolí brna vidli v tyhle cenový hladině, tak mám zájem :-)Bedjasson mi právě tuhle vidli doporučil. Zakoupil jsem a jezdí/žehlí to parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Vypadá pěkně. Škoda jen že je to tak daleko...Brno a okolí, příp. nějaký eshop s novými koly který zasílá třeba PPLtřeba v Popůvkách máš http://www.kola-online.cz/detska-kolapak u nás http://www.2mcyklosport.cz/index.php5?str=kola&tk=5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 ..nevím o špatných ohlasech, myslím, že tě poladěný Epicon nadchne.I ten nejlevnější, kterej tam mají za 5300? Nemá stelovani komprese, což nevím jestli bych vůbec využil.jeste lihovkou docernit vnitrni nohy a je to jinak taky shanim neco na meho ocelace, idealne 80mm, klidne old school bomber, ale ve vybornem stavu, co pobere i mensi nerovnosti (pevnou si koupim v karbonu ), jestli pruzina, tak na 75-80kgTy nohy jsou opravdu zralé na novou barvu :-D přitom ta vidle má najeto cca. 680km. To bych řekl,že by na ní ještě nemělo být znát. Ale je to teda ultra hyper low cost vidle... To asi taky hraje roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 I ten nejlevnější, kterej tam mají za 5300? Nemá stelovani komprese, což nevím jestli bych vůbec využil.Ty nohy jsou opravdu zralé na novou barvu :-D přitom ta vidle má najeto cca. 680km. To bych řekl,že by na ní ještě nemělo být znát. Ale je to teda ultra hyper low cost vidle... To asi taky hraje roli.tak záleží jak ji čistíš a mažeš,to se taky projeví na vzhledu,já to dělám po každý než vyjedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 my dnes udělali rodinej bike trip na maliny,už pomalu končí,ale objevují se ostružinykrásnejch 30km podvečer jen těch mušek a havěti co lítá ...to je děs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 tak záleží jak ji čistíš a mažeš,to se taky projeví na vzhledu,já to dělám po každý než vyjedu Od prachu apod. ji omyvam taky vždy před jízdou a sem tam namažu (každou druhou až třetí jízdu) navic je takhle vydrena snad od druhé jízdy... Je to prostě šunt :-Dmy dnes udělali rodinej bike trip na maliny,už pomalu končí,ale objevují se ostružinykrásnejch 30km podvečer jen těch mušek a havěti co lítá ...to je děs IMAG0291.jpg Fotografie0285.jpg Fotografie0302.jpg Fotografie0301.jpgJa jsem dal včera jen tak kondičně kolem komína asi 17km a byl jsem v podstatě najezenej z těch letajicich potvor :-D Btw. To je ta oborečka kousek od Vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky