Dantechno Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Kroskantry/olmontajn/enduro/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 v tom případě xc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Tak jsem si jel koupit ty boty a pedaly. Slapky mam co jsem chtěl - 520 od Shima. Eagly 5 maj v me velikosti jen ty svitive zeleny, cerny by musel objednat a me se nechtělo cekat:) Tak jsem vzal Shima xc67. A mam z nich radost, vypadaj pekne, pod kufrem je karbon, tak nezmeknou a cena byla o 1500.-czk lepsi nez sidi.Kdyby někdo schanel slusnej AM full, tak mozna jeden bude:) Je to 08, opecovavanej,avid 5 brzdy, fsa karbon kliky a hlavko,na xtr v karbonu, foxka 32 predek, manitou x3tlumic tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 v tom případě xcšel bych do nečeho kolem 120 zdvihu,myslím že ideální všestranej bikea značce budeš dál věrnej nebo uvažuješ o jiné/jaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) zatím jsem ve fázi, chce to změnu, teď si ujasnit směr kam se vrtnout.. rozhodně to nebude Scott nebo Giant Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Tak jsem si jel koupit ty boty a pedaly. Slapky mam co jsem chtěl - 520 od Shima. Eagly 5 maj v me velikosti jen ty svitive zeleny, cerny by musel objednat a me se nechtělo cekat:) Tak jsem vzal Shima xc67. A mam z nich radost, vypadaj pekne, pod kufrem je karbon, tak nezmeknou a cena byla o 1500.-czk lepsi nez sidi.Kdyby někdo schanel slusnej AM full, tak mozna jeden bude:) Je to 08, opecovavanej,avid 5 brzdy, fsa karbon kliky a hlavko,na xtr v karbonu, foxka 32 predek, manitou x3tlumic tlto jsem teda zvědavej co to bude za new bike ty boty nějak nemůžu najít,jen XC 61 nebo XC 70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 zatím jsem ve fázi, chce to změnu, teď si ujasnit směr kam se vrtnout.. rozhodně to nebude Scott nebo Gianttak je to hlavně o tom kolik za to,pak už jen to příjemné vybírání a hledání...to mám rád jestli celý kolo nebo skládačka,29"/27,5"/26" prostě udělat si to jak to chci k obrazu svému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Samo 61, koukam na podrazku a ty japonci skrabou jak doktor, me to prislo jako sedmička Hele, to ja taky Mam ted ctyri favority - Rb iq575, Knolly Endorphin, Banshee Rune, YT capra.Ale jak se znam, tak po nedeli bude vse jinak...., ceka me vylet cca 80km, tak urcite budu uplne zmarenej a reknu si, ze slapat musim na kazdym a vykašlu se na to Uz se tesim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 TLD hele takhle podobně to mam taky.. a takhle už dva roky měnim auto, vždycky na jaře na na podzim mě to chytne..nakonec zjistim že to co mam mi stačí, jezdim za šest a nepotřebuje takřka žádnej servis protože je to 4 roky starý a tratit na něm už taky moc nemůžu ... Stejně to vybírání jenejlepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 tak jsem moc zvědavej pro co se rozhodneš,ale myslím že každá volba bude dobrá vše slušný kousky taky mě čeká víkend kterej chci oba dny strávit v sedle konečně,jen se musím dnes nakoupit věci aby mi nebyla pak moc kosaSamo 61, koukam na podrazku a ty japonci skrabou jak doktor, me to prislo jako sedmička Hele, to ja taky Mam ted ctyri favority - Rb iq575, Knolly Endorphin, Banshee Rune, YT capra.Ale jak se znam, tak po nedeli bude vse jinak...., ceka me vylet cca 80km, tak urcite budu uplne zmarenej a reknu si, ze slapat musim na kazdym a vykašlu se na to Uz se tesim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 TLD hele takhle podobně to mam taky.. a takhle už dva roky měnim auto, vždycky na jaře na na podzim mě to chytne..nakonec zjistim že to co mam mi stačí, jezdim za šest a nepotřebuje takřka žádnej servis protože je to 4 roky starý a tratit na něm už taky moc nemůžu ... Stejně to vybírání jenejlepší..jasně že vybírání je nej,ten adrenalin při tom nemá chybu ať už u hodinek nebo kola.....u hodinek jsem se už ustálil a jsem spokojenej a nehledám nic a u kola teď už taky....prostě spokojenej parchant sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 ...ale Giant je výborný! da da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 mě se líbí Canyon,krasný,pěkně vybavený kola za vcelku rozumný peníze,ale nejel jsem na tom....co ale čtu spokojenost převládá s tou značkou,jen blbý že je jen na objednání.Kdybych si vybíral kolo za "rozumný"peníze asi bych šel touto cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Giant je sice dobrý ale místní prodejce stojí za ho..a kuli masovce sjezdit hory doly nechci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 a co tam máš za značky které mají good servis?Trek asi protože jej máš a jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 JJ, ta faze hledani je nej:) U aut a u motorrek to mam nastesti davno za sebou a presne vim co chci, resp mam. A s kolem je to tak, ze bych zase rad abych ho cca 5-7let mel, jako to aktualni, tak peclive vybiram:)Vic jak Canyon se me ted libi to YT Ind. Problém je, ze maj stejnej systém prodeje, coz je sice dobry pro cenu, ale radsi bych to vyzkousel nez koupil z netu a taky mam radsi 100% jistej servis.A co říkáte na Salsu? Libi se Vam?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 JJ, ta faze hledani je nej:) U aut a u motorrek to mam nastesti davno za sebou a presne vim co chci, resp mam. A s kolem je to tak, ze bych zase rad abych ho cca 5-7let mel, jako to aktualni, tak peclive vybiram:)Vic jak Canyon se me ted libi to YT Ind. Problém je, ze maj stejnej systém prodeje, coz je sice dobry pro cenu, ale radsi bych to vyzkousel nez koupil z netu a taky mam radsi 100% jistej servis.A co říkáte na Salsu? Libi se Vam?tltoto jsem nikdy neviděl,ani neznám že by to někdo jezdil....ale zajímavý,pěkný kousky mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Po 14 dnech hnusného počasí konečně chvíli slušně, tak jsem to vzal rekreačně až nahoruPraděd, 1492 m.n.m. moc pěkná vyjížďka, i přes defekt po cestě zpět super, nahoře pěkná kosa . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 To tam možná dávají na účtenky i dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 tak sem taky vyjel..32km a po desti pekny blato...ale super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky