Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

tak světlo je na biku,uvdím až ho testnu.....snad zítra už,dnes sem ještě KO

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spine: ty jo to je strasne obrovsky... kolik to ma lumenu?

no myslím že ta velikost klame tělěm,je to na dvě AA 

ty lumeny se mi nikde nepodařilo vyčíst,myslím že to se uvádí až u těch pořádnejch svítidel v trošku jinejch cenách...

co se mi podařilo najít je toto,asi to budou trošku reklamní kecy,ale co jsem zkoušel po montáži tak svítí opravdu dost

2Wattovou ultra-svítivá dioda Nichia s mnohonásobně vyšší svítivostí než standardní LED.

Světlo obstarává "japonská" dioda s životností min. 10.000 hodin. Dioda je překrytá velkou optickou čočkou, která soustřeďuje paprsky a zvyšuje světelný výkon.

Odkaz ke komentáři

Priateľka to má na svojom biku a je to ozaj výkonnejšie ako moje. Na poslednej jazde som sa šúľal akoby do tmy, jej sa šlo krásne. Tušim že budem chcieť na ježiška takéto.

Odkaz ke komentáři

to se mi nechce verit. jinde na netu nehledal? takle to bude hodne prodelecnej podnik ;-)

Mam doma nekolik DUCHU-GHOSTU :-) a samostatne  ram  Carbon MIMS AFT SCL model 2015 se neprodava prodelecne to nebude z toho nemam strach nedelam to po prvé vsechny nove dily mam za nakup od kamose co prodava kola :-)

Odkaz ke komentáři

Priateľka to má na svojom biku a je to ozaj výkonnejšie ako moje. Na poslednej jazde som sa šúľal akoby do tmy, jej sa šlo krásne. Tušim že budem chcieť na ježiška takéto.

tak to má to samý jen v bílé barvě koukám, :cheers: i moje drahá je má,ale taky v černé,musel jsem objednat aby viděla taky pořádně

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...