TLD Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 to je z takového jako neoprenu? to by mohlo fungovat ... ja v zime vozim kuklu z moto, tak vypadam jak terorista:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 je to toto cituji z webu materiál Ultra III Tec s membránou a zateplenímmateriál Lycra Fleece se zateplením (zadní a vrchní část) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tak to jo aka vim zase houno:) Tak at slouží.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 ja na zimu pod helmu vazu satek jegermaister :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 tak světlo je na biku,uvdím až ho testnu.....snad zítra už,dnes sem ještě KO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 ja na zimu pod helmu vazu satek jegermaister :-Dto já mám od tý tvý firmy toto na zimu je to myslím lepší jak šátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 mno to jo. ja si ho taky poctive vychlastal,kdyz jsem byl lyzovat na sumavskym spicaku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Tak už bude brzo doma a bude se překopavat :-) sedlo,sedlovka,predstavec,rodla, vidla,brzdy,kliky :-) moc veci or.tam nezustane :-) http://www.ghost-bikes.com/bikes-2015/bike-detail/htx-3-lc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 nebylo by teda lepsi koupit jen ram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 zrovna sem to chtěl taky napsat,pokud se bude měnit tolik věci mi to přijde rozumnější...hlavně co pak s těma věcma co zůstanou,prodejnost nebude valná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 spine: ty jo to je strasne obrovsky... kolik to ma lumenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 mno,ma to tam jak svetelnej kanon :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 nebylo by teda lepsi koupit jen ram?Nelze koupit pouze ram dily prodam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 to se mi nechce verit. jinde na netu nehledal? takle to bude hodne prodelecnej podnik ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 mno,ma to tam jak svetelnej kanon :-DNesviti to spatne jestli se nepeltu tak to ma 36 Lux/146lm Jezdil jsem tohle tak to bylo jak ve dne http://www.mojekolo.cz/bike-pro-predni-svetlo-scream-dual-lens-bpm170-dl-500lm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 spine: ty jo to je strasne obrovsky... kolik to ma lumenu?no myslím že ta velikost klame tělěm,je to na dvě AA ty lumeny se mi nikde nepodařilo vyčíst,myslím že to se uvádí až u těch pořádnejch svítidel v trošku jinejch cenách...co se mi podařilo najít je toto,asi to budou trošku reklamní kecy,ale co jsem zkoušel po montáži tak svítí opravdu dost 2Wattovou ultra-svítivá dioda Nichia s mnohonásobně vyšší svítivostí než standardní LED.Světlo obstarává "japonská" dioda s životností min. 10.000 hodin. Dioda je překrytá velkou optickou čočkou, která soustřeďuje paprsky a zvyšuje světelný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 ted jsem v poledni pauze akorat koukal na ct4 na prazskou author 50. jel jste ji nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Priateľka to má na svojom biku a je to ozaj výkonnejšie ako moje. Na poslednej jazde som sa šúľal akoby do tmy, jej sa šlo krásne. Tušim že budem chcieť na ježiška takéto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 to se mi nechce verit. jinde na netu nehledal? takle to bude hodne prodelecnej podnik ;-)Mam doma nekolik DUCHU-GHOSTU :-) a samostatne ram Carbon MIMS AFT SCL model 2015 se neprodava prodelecne to nebude z toho nemam strach nedelam to po prvé vsechny nove dily mam za nakup od kamose co prodava kola :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Priateľka to má na svojom biku a je to ozaj výkonnejšie ako moje. Na poslednej jazde som sa šúľal akoby do tmy, jej sa šlo krásne. Tušim že budem chcieť na ježiška takéto.tak to má to samý jen v bílé barvě koukám, i moje drahá je má,ale taky v černé,musel jsem objednat aby viděla taky pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky